@up
LOL, pojechali cie ładnie, nie czaje czemu ten 13latek sam na forum sie nie wypowie tylko przez tak banalnego pośredniaka, ale no coż jak już stoisz pod murem to też postrzelam sobie ;]
1.Błąd językowy niezależnie czy nim jest pisanie extremalnie nieczytelne
Cytuj:
|
Nei kooofa rpz,miem cooosh wy do nash moowicoe.
|
czy po prostu
to to samo , swoim analfabetyzmem uwsteczniasz innych.
2.
Cytuj:
|
Ja sam przyznaję wam rację,pomyliłem się w czytaniu newsa,i troche źle pisałem te posty.
|
Trochę ? Broniłeś się zaciekle jak gracz uciekający przed pkerem (LoL), przynajmniej przyznałeś się TROCHĘ do swojego błędu.
Cytuj:
|
Niestety moje teksty nie są dziecinne
|
One są "nikudysznie" tzn. nie da sie twoich wypowiedzi jednoznacznie sklasyfikować, wacham się między anaflbatyzmem a zwyczajną głupotą,
3. Pomyśl co ty wypisałeś,nawet jeśli to prawda to kogo obchodzi, że mam dorosłego słonia na nitce na chacie
Cytuj:
|
Jego tata jest emerytowanym żołnierzem,mają 3 Auta wojskowe z czasów drugiej wojny,a w garażu rozebrany Helikopter (nie żartóje!)
|
I jakiej reakcji sie spodziewałes ze strony użytkowników. "woah amazing , ale genialne chlopie zazdrościmy ci jak cholera"
4.
Cytuj:
Powiedziałem tylko że mój kolega nadawał by się do tej pracy,pomijając jego wiek.Co wykorzystał wyżej wspomniany plebs żeby
popisać się swoją mega mądrością.
|
Włączając jego wiek, nie nadaje się, znam 2 dziewczynki z Anglii które w wieku 7 lat komunikują się swobodnie po niemiecku i angielsku, wyobraźnię też mają i co nie co klikają na komputerze, MYŚLICIE ŻE MOGE JE ZGŁOSIĆ ? <
sarkazm, jakby ktos nie zauważył>. Albo chcieli sie popisać swą MEGA mądrością albo udowodnić Twoją GIGA głupotę.
5.
Cytuj:
|
ale naprawde zdarzają się wyjątki,ludzie którzy wychowali się nieco lepiej niż rozdziczałe skarabeusze
|
Naprawdę to ty do nich sie nie zaliczasz, jakie wyjątki, wyjątkiem nazywasz tego łepa co ma wujka informatyka i ojca emerytowanego szeregowego z trabantem w garażu,co z tego że można się z nim dogadać w 2,3 językach ze względu na różną narodowość rodziców.Fajna metafora ze skarabeuszami <rotfl> straight from the lands of Tibia
No to by było tyle z Ciebie, jak chcesz podyskutować bardzo chętnie podejmę się tego wysiłku !
@topic
Wstępnie spełniam wymogi, znam niemiecki i angielski, mam 18 lat, tyle że do mieszkania i pracy nad tą grą w Regensburgu to mnie nie ciągnie także nie skorzystam ;]