Cytuj:
Oryginalnie napisane przez vaviec
Aimbot@
Jaki aimbot?Koles trafi 5 razy z sd w stojace ofiary i juz aimbot..
|
Ymm czy ty przypadkiem nie pomyliles tematu?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gunzo
Nie rozumiem czemu kazdy mowi ze ci co strzelaja dobrze z sd maja bota omg wy nie wierzycie w dobrego aima czy co jak sami macie gorsze pvp od tego kto strzela to wasz problem ale nie nazywajcie kazego aimboterem
ps Sam to przezylem "Aimbotter please"
|
Wiec tak sprawa sie miewa, ze obejrzalem film jeszcze raz. Jesli chodzi o moment ubicia tetra. Ok to nie musial byc aimbot, ale chlopak musialby miec duzego farta zeby tak przewidziec ruchy tetra. Spox lecimy dalej, moment pojawienia sie Xeretza. Znow Yord~ walil z sd bezblednie bez ani jednej chmurki. Ok to tez nie musial byc aimbot, ale tera zwroc uwage na moment 38 min 35 sekunda. Bylo na ekranie 5 osob. 4 z nich byly przy nim i musial walnac z sd akurat w ta osobe, ktora byla wlasciwie na koncu ekranu po 2 stronie od miejsca gdzie sa runy. Dziwne? Ok to tez nie musial byc aimbot, ale po co walic z sd akurat w ta osobe skoro miala full hp? Czasem wystarczy po prostu lognicznie pomyslec, pozdro.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rinnaroc
To był jego fe ... -.-
|
Rotfl
A tak btw nie za bardzo chce mi sie wierzyc w to, ze akurat wtedy gral jakis 10 letni brat (chociaz wcale nie wykluczam takiej mozliwosci) to jednak bylo widac, ze osoba ktora grala miala niewielkie pojecie o pvp. Jednakze nawet jakby to byl jakis super mastah jakis qrde nie wiem mistrz (nie wiem jak to nazwac xD) to i tak by padl z prostej przyczyny. Bez sd i bez uh to jedyne 500+ hp to jest wlasciwie 1 sekunda przy 4 ef i sorcach walacych sd. Jak sie doda zupelny brak many + waski korytarz jego szanse byly po prostu zerowe, chociaz jakby mial sd i uhy (a to, ze ich nie mial juz samo z siebie swiadczy ze jest noobem) to mysle ze moglby dac rade przy odrobinie szczescia z fe'ami
Powiem Wam coś w tajemnicy...
NIECH ŻYJE ODBYT !!