Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2006, 19:10   #25
malas menilan
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 01 2006
Lokacja: Włocławek

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: aurea
Poziom: 67
Skille: 83/79
Poziom mag.: 6
Oczko

Drogi mega intelignetny urzytkowniku Walekifa (dobrze napisałem ?) inteligenty człowiek wyróznia się takim faktem iż: najpeirw coś przeczyta, ze dwa razy aby dobrze zrozumieć. potem pomyśli nad tym co przeczytał i dopiero na końcu będzie pisał na forum albo gdzie kolwiek indziej na ten temat. jak sam zauwarzyłeś nie zrobiłeś tak. przeczytałem pierwsze zdanie i co ? kopara w dół i wooow moge pracować w cipsofcie pozatym napisałeś ze praca w domu i wysyłanie gotowych map do siedziby firmy. nei wiem czy zdajesz sobie sprawe ale nowości w tibi powstają w trybie OFFLINE i przedewszystkim nie na jakichś cudach do robienia OTSów tylko krok po kroku pisane ręcznie albo z wykorzystaniem jakichś programów. i widzisz... Plebs... kolejny brak w twoim wychowaniu brak ci kultury pisząc w ten sposób do mnie. również moge poobrażać cię kilkoma inteligentnymi stwierdzeniami ale tego nei robie próbowałem wam wyjaśnić Łopatologicznie że żaden polak nie ma szans na te prace (nawet jeśli potrafi się włamać do komputera billa Gatesa) także przepraszam cię o nadziejo polskiego świata informatyki jeśli cie uraziłem ale na przyszłość nie wypowiadaj sie na tematy o których nie wiesz mam 2 kolegów którzy potrafią ci rozebrać windowsa na części skłądowe nie podchodząc do twojego komputera na odległosć mniejszą niż kabel od netu który was połączy. ale to nie informatyka czym innym jest napisanie jakiegos tam programu a zupełnie czymś innym napisanie kodu Tibi. spójrz na kody źródłowe OTSów to uproszczona wersja prawdizwa tibia jest znacznie bardziej skomplikwoana. taka jest prawda. potrzebny jest informatyk a nie osoba znajaca sie na informatyce. wbrew pozorom jest duża róznica.

pozdrawiam i przepraszam wszystkich urażonych (urażonego)
malas menilan

btw. mam 19 lat i ide na studia informatyczne. to tak abys nie próbował zgadnąć kim jestem. intelignecji chyba tesz mi nie brakuje skoro bez problemu utrzymuje się w 140 najlepszym liceum w tym kraju wiec wiesz... nie mów o mojej inteligencji.

pozdrawiam
malas menilan jest offline