Zobacz pojedynczy post
stary 25-01-2006, 19:13   #26
Mofi
Użytkownik Forum

Mofi's Avatar

Data dołączenia: 17 12 2005
Lokacja: Wrocek

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Gildia: Daark
Świat: Berylia
Poziom: 31
Skille: 70/70
Poziom mag.: 5
Domyślny Wywiad z Ponckiem Ca'pone

Jak wczesniej napisalem bedzie wywiad z najlepszym polakiem na Berylii:

15:38 Etan Marth: Hello
15:38 Poncek Ca'Pone: Czesc
15:39 Etan Marth: Na forum tibii.pl napisalem temat o tym ze Kh przejac Berylie, co wiesz o szybkim expieniu Korobskurej i Knighsolo?
15:41 Poncek Ca'Pone: Graja w tibie juz kilka lat, wiedza jak szybko expic, jak wiadomo to sa bracia. Moim zdaniem obydwoje expia naKorobskurze a ks na bocie zostawiaja
15:42 Etan Marth: Sadzisz ze panuja tam sharing?
15:42 Poncek Ca'Pone: Chyba tak, ale nie jestem pewien
15:44 Etan Marth: Czyli sprawe Kh mamy zalatwiona, a co z Geeksami, widzialem jak ostatnio zabili Marcelinho Ca'pone. To dlatego ze mial red skulla, czy moze hunt?
15:45 Poncek Ca'Pone: Nie wiem dokladnie o co tam poszlo, podobno marcelinhio atakowal kumpla Geeksow
15:46 Etan Marth: A co bylo powodem wolniejszego Twojego expienia? Podobno 18-stka.
15:49 Poncek Ca'Pone: Hehe moja 18-stka nie ma nic do tego, mam duzo wazniejsze sprawy do roboty w rl; szkola od 11:00~ pozniej trening i nawet nie mam kiedy zajac sobie dobrego expowsika
15:50 Etan Marth: Aha czyli nie przejawiasz PA wobec innych, a Kh to robi? Osobiscie nie przebuwam za duzo w miescie, wiesz cos o tym?
15:52 Poncek Ca'Pone: Nie, nie Power abusuje ludzi. Poczytaj posty na tibia.com to sie dowiesz czy KH to PA
15:55 Etan Marth: Jestes najwyzszym lvl'em, polakiem na Berylii. Myslisz ze ktos jest w stanie podjac teraz z toba walke, n.p Aga wiemy, ostanio miala gorsze dni dwa deady od Satamo.
15:56 Poncek Ca'Pone: Watpie zeby ktos z polakow chcial walczyc ze mna, wiekszosc z nich znam dobrze.
15:57 Etan Marth: A podczas posiadania przez ciebie red skulla, ktos dazyl do zbicia ciebie?
15:59 Poncek Ca'Pone: Nie, raz prawie sie udalo KH jak mielismy wojne z nimi zdrajca z mojej gildi wyinvitowal mnie z domku a przed nim czekalo na mnei z 9~ osob z kh, zrobili mi trapa ale udalo mi sie uciec
16:00 Etan Marth: Mozna wiedziec kto to byl?
16:00 Poncek Ca'Pone: Bon'zaii
16:01 Etan Marth: Hmm dzieki za wywiad mam nadzieje ze sie spodoba na tibii.pl, zycze Ci powrotu na "Tron".
16:02 Poncek Ca'Pone: Dzieki

Mofi jest offline   Odpowiedz z Cytatem