To jeszcze nic prawdziwi PA to są na titani i akurat sie trafiło, że ja tam gram

Normalnie cały czas trzeba uważać co się robi, bo co by nie było, czy masz racje czy nie to gildie Westbay i FoE zawsze znajda powód do zabicia cię lub płacenia haraczu :/ Mieszkam w ab i tam były już dziesiątki takich akcji. Żeby nei było, że pieprze głupoty to podam parę przykładów:
1. Kumpel ( pally lvl 38 ) expuje w kopalni na guardach ma loota. Wpadł mu tam jakiś lvl 16 no to on poprosił żeby wyszła bo teraz on tu expuje. Ten koleś owszem wyszedl, ale z lootem. No to kumpel puścił się za nim i go wali bo koleś nei chce loota oddac. Wychodzą z kopalni a tam Baban (lvl 73) i jego kolega (lvl 50) tylko czekali jak wyjdzie i odrazu go uwalili

2. Moja żona w grze (Laura Vaxillium lvl 45 pally) ma red skulla bo koś jej zawinił porządnie i stoi sobie pod depo w ab i przyłazi Jack Silver zaczyna ją walić za nic a ona wie ze nei moze go zabic mimo ze ma nizszy lvl bo wtedy ma rooka na 100 % :/ wiec ucieka. Wkoncu po dlugiej gonitwie udalo jej sie uciec (przy małej pomocy mnie i moich kumpli), jak się potem okazalo musiala zaplacic 8k jackowi bo on sobie stwierdzil ze ona jest PA i pekas.
3. 2 kumpli (pally lvl 31 i lvl 33) trenuje sobie w ab na uboczu, nagle wjezdza vazz z 2 kolegami i zaczynaja ich walic, oni ucieli do depo i pytaja sie za co ich lali a vazz powiedział, że grali na mc i maja oboje zaplacic po 3k.
I tak jest niestety coraz czesciej :/ Jak sie nudzi tym naszym PA to poprostu wpadaja do ab wymyslaja sobei powody i bija ludzi albo kaza placic i jak juz wpadna do miasta to nie czepiaja sie 1 osoby tylko chodza i do co drugiego kolesia sie sraja i wychodza dopiero jak na tym skozystaja

Ale powiedzcie co mozna zrobic??? Nie mozna sie im postawic bo zaraz wpadaja do ab dwie 90 i pare 70+ i jest po tobie

((