Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2006, 08:34   #231
jastr
Użytkownik Forum

jastr's Avatar

Data dołączenia: 18 02 2005
Lokacja: Ełk

Stan: Na emeryturze
Imię: Jastr
Profesja: Sorcerer
Świat: Galana
Poziom: 8
Skille: :)
jastr ma numer GG 4019279
Domyślny

No cóż teraz już nawet pisanie jest powodem do ataków więc już nawet scula nie trzeba mieć jak miło.
@up Tak tak lojalność ponad wszystko i nie ważne że teraz patriots non stop PAaaaaakuje we wszystkich sd i nie ważne że z "obrońców" Galany stali się jej tyranem i nie ważne że wielomiesięczna (w niektórych przypadkach paroletnia) praca (gra itc przyjemność) idzie w błoto bo przecież o patriots powinno się tylko dobrze pisać to nasi obrońcy i liz liz (o). Piszą kto jest przeciwko nim ??? Nikt tu wszyscy są przeciwko temu co oni robią niech Patriots w końcu zrozumie że my po prostu chcemy GRAĆ przeszkadza im że ktoś ma skula?? to niech najpierw zabiją wszystkich ze skulem w swoich własnych szeregach Słyszałeś może o takim powiedzeniu "W moim oku widzisz drzazgę a we własnym belki nie widzisz"? Zabijacie nawet za to że ktoś napisze coś krytycznego na wasz temat zerwaliście wszystkie sojusze "bo już nikt wam nie jest potrzebny" Ciekawe ile ty będziesz potrzebny im Będę miał ubawy po pachy kiedy zobaczę jak za miesiąc może trochę dłużej ty również zginiesz z ręki przyjaciół...patriotów. Ja też nie mam nic przeciwko szwedom niemcom brytyjczykom itd. Ja nawet nie chcę żeby tym servem polacy rządzili bo my nie umiemy rządzić chcę w końcu świętego spokoju i tyle
jastr jest offline