jeśli chodzi o TBI to urzywałem dawno temu i hacka nie miałem... pozatym co z tego że to bot, przecierz nie musi mieć keyloggera. To tak ja z mojim psem: mój pies pomimo że ma juz prawie 12 lat to jeszcze nikogo nie ugryzł, ale według policji jest tak grożny że zagryza spojrzeniem (Policja Rulezz).Wracając do samego TBI: jest to program dla ludzi uzalerznionych od Tibi, bo jak ma taka osoba wybierać grać 22h czy pujść na 6h z laską to wybiera postawić bota na te 6h ;p Zresztą są w tych botach bez sensowne rzeczy, ja osobiście wole zwykłe GG i MCka. A żeby to zakończyć czy boty to broń hackerów to powiem wam najprostszą rzecz jaką można zrobic aby urzywać bota bez ryzyka hack: zrubcie se własnego bota !
A jeszcze jedno co do nie uczciwych gracz to wine w większym stopniu ponosi CIP Soft np.: w Knight Online jest coś takiego jak Hack Shield-po włączeniu gry automatycznie sprawdza czy nie masz mc lub bota... i odziwo to skutkuje !
pozdro all