Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2006, 13:31   #242
Reinmar I
Użytkownik forum

Data dołączenia: 03 08 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Świat: Galana
Poziom: ...
Skille: .......
Domyślny

...szkodi jest lojalny...lojalny wobec patriots....z tego co moge zauwazyc jako obserwator....nie wiem jak to bylo lub jest miedzy nim a patsami...ni obchodzi mnie to....ale prawda jest niestety taka ze niektorzy w patriots sa najzwyklejszymi PA...szkodi musisz sam przyznac ze te niektore powody sa wyssane z palca....osobiscie jeszcze nie mialem(no moze od strony lord angel~~~jak jeszcze byl w u nich)doczynienia z PA ze strony patriots ale wielu moich znajomych padlo przez nich....lub musieli placic z blachego powodu....nie mozna tez obrazac szkodiego za dokonany wybor...z tego co wiem to jest wierny swoim kompanom...a to ze niektorzy z nich to najzwykleisi PA nie mozna go winic....a tak wogle to jest gra nie mozna tego az tak brac do siebie lecz tez trzeba sie umiec zachowac....nalezy pamietac ze graja w nia tez inni ludzie....wiec niech wygra lepszy----albo niech wygraja ci po ktorych jest sprawiedliwosc.....eee jak to woli

p.s sorra ze tak zamotany ten tekst nie ogarniety jestem kawal lodu spadl mi na glowe jak odsniezalem taras ehmm
Reinmar I jest offline