Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2006, 14:02   #7
Hybryda
Zbanowany

Hybryda's Avatar

Data dołączenia: 29 12 2005
Lokacja: Grudziądz

Stan: Rookstayer
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: kyra
Poziom: 26
Skille: 21/25
Hybryda ma numer GG 2740342
Domyślny odpowiadam na pytania państwa wyżej

nie napisałem nic o sorcu ponieważ szczerze mówiąc nie mam pomysłów na nowe atrybuty sorca...moze napełnianie czarami golden rongów? załózmy ze jeden golden ring pomiesci 100 run...oznacza to ze jeden zaczarowany golden ring słuzy nam za 5 backpacków sd.

co do pekowania w miescie to nie tak....
przez noc wpadłem na jeszcze jeden kolejny fajny pomysł.....tj "strażnicy"
każdy obywatel miasta o nienagannym zachowaniu które potwierdzi 15 świadków ma prawo zostać strózem porządku w mieście ...stróz ma prawo zabicia np spamera w kazdym miejscu...nawet w protection zone,oczywiscie moze odkupić swoje własne winy w postaci gotówki.

jezeli to jest zły pomysł to mam alternatywę....."w miastach wogóle nie wolno się zabijać,bynajmniej w dzielnicach mieszkalnych"

zapomniałem dodać ze skoro miasta będa takie wielkie to kontynent tez bedzie gigantyczny. wymysliłem kolejną moim zdaniem fajną rzecz: kazdy obywatel miasta jest charakterystyczny tj. nosi specyficzny outfit ( a jest ich bardzo wiele) obywatele własnego poli,państwa-miasta przewaznie polują na swoim terenie poniewaz w camych granicach thais na expowistak w ostępach są bardzo liczne stada przeróznych potworów. gdy do miasta wkracza obywatel innego miasta...załózmy do thais przychodzi jegomość z venore ...jest traktowany jak obcy,ludzie mu nie ufają....inni spekuluja aby zabić....dlatego też nie warto podrózować samemu miedzy miastami.

głównie chodziło mi o to aby tibia nie była do odkrycia w jeden dzień (mam na mysli mainland i miasta) swietnie byłoby odkrywać ciągle nowe lądy o których świat nie słyszał....(powiedzmy ze cipsoft ,tibia.pl i inne strony nie pisałyby na temat połozenia miast) byłoby to znacznie ciekawsze.
Hybryda jest offline   Odpowiedz z Cytatem