Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2006, 14:52   #70
doors
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 01 2006
Lokacja: thais

Stan: Początkujący
Świat: rownolegly
Poziom: zan
doors ma numer GG 2323956
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Eldyn
przeczytalem wszystko co napisal doors i polowe postow ludzi czyli jakies 3 strony
jedno co moge stwierdzic doors jestes *******niety wiem ze probujesz pisac tak jak tetro jakies glupie teksty zioom ale skoncz z tym i nie udawaj tutaj jakiegos ***anego geniusza bo jakbys byl nim bys sie postawill na miejscu Tetra i bys wiedzial po co sa price listy
wbij przynajmniej z 60+ lvl i zobaczysz po co to jest bo po twoich tekstach moge wywnioskowac ze max mogles osiagnac z 35 lvl sprzedawales tanio itemy zabili cie i karza ci placic

jezeli nie byloby price listy itemy szybko by poszly w dol tanie ceny nie oplacalo by sie nikomu chodzic na hunty ani na nic
idziesz na hero tracisz 5 bp uh lootujesz c-arma i jestes w plecy a chciales sobie zarobic
zrob buraku wyzszy lvl to zobaczysz po co sa price listy a nie piszesz i udajesz *** wie kogo

przepraszam za wulgaryzmy ale na 3 punkty moge sobie pozwolic

on przeczytal wszytsko co napisalem, a nawet "polowe postow ludzi". nie wiem jak wy koledzy, ale na mine to robi wrazenie.
az przykro mi ze takiemu molowi ksiazkowemu musze powiedziec co nastepuje:
gratuluje tego co juz zrobiles, ale polecam przeczytac wszytsko a pozniej jeszcze raz i jeszcze raz, a zanim nauczysz sie tego na pamiec to pier jeszcze sproboj zrozumiec. a teraz po kolei odniose sie do twoich subtelnych uwag:
1)"jedno co moge stwierdzic doors jestes *******niety wiem ze probujesz pisac tak jak tetro jakies glupie teksty"
- to znaczy ze tetro pisze glupie teksty?
2)"nie udawaj tutaj jakiegos ***anego geniusza"
- nie wiem czym taki geniusz sie charakteryzuje, ale ty juz mnie zdemaskowales. gratuluje.
3)"jakbys byl nim bys sie postawill na miejscu Tetra i bys wiedzial po co sa price listy"
- dziekowac, ze nim nie jestem(co nie znnaczy ze nie imponuje mi jego/ich lvl). wiem po co sa price listy i o tym juz pisalem. zatem jeszcze raz goraco polecam lekture. a jesli masz jakies problemy i nie mozesz sie tego "doszukac" to dla ciebe nawet moge wkleic najbardziej istotne watki. ale pier mnie ladnie popros(tak jak umiesz przepraszac) i przyznaj, zes slepy(skoro ich ine widzisz)
4) "wbij przynajmniej z 60+ lvl i zobaczysz po co to jest bo po twoich tekstach moge wywnioskowac ze max mogles osiagnac z 35 lvl sprzedawales tanio itemy zabili cie i karza ci placic "
- to sie nazywa nadinterpretacja albo poprostu pochopne wyciaganie wnioskow. zreszta nawet gdybym byl huntowany - a nie jestem - to nie widze co to zmienia, bo nie pisze jak tobie sie wydaje z pozycji poszkodowanego, a tylko progna pokazac, ze price listy to nie dobro servera tylko dobro h lvl, ktorzy pelni szczytnych sloganow w rzeczywistosci proboja zaspokoic swoja proznosc i chciwosc. a price list to nic innego jak jarzmo dla innych, dla tych ktorzy maja minejsze lvl chocby dlatego, ze niemaja tyle czasu na gre - co wcale nie oznacza ze sa drugiej kategorii graczami.
5) "jezeli nie byloby price listy itemy szybko by poszly w dol tanie ceny nie oplacalo by sie nikomu chodzic na hunty ani na nic"
- chcesz powiedziec, ze gdyby ine kilka gp, platinium copins badz crystal coins to nie warto bylo by grac w te gre, no a przynajmniej chodzic na hunty najlepszych potworkow. jesli tak, a w koncu sam to napislaes(ja tylko cytuje)
to gratuluje motywacji.
a jak nie uda ci sie czegos sprzedac po cenie jaka oczekujesz, to wtedy szlochasz i dajesz w opisie "retired"?
6)"idziesz na hero tracisz 5 bp uh lootujesz c-arma i jestes w plecy a chciales sobie zarobic"
- po raz kolejny pytam ktretynow ktzry mysla w ten sposob: Dlaczego maja was sponsorowac niskie levele?
zreszta jak h lvls nie potrafia zarobic na uhy huntujac to z czego loot jest zdecydowanie najlepszy, to jakim cudem low lvls maja zarobic na shieldy,army i bohy?
stek bzdur, czysta hipokryzja albo w najlepszym razie gulpota.
7) "zrob buraku wyzszy lvl to zobaczysz po co sa price listy a nie piszesz i udajesz *** wie kogo"
- no jak to kogo? ze zacytuje "*******nietego geniusza".
a slyszales kiedys o wyobrazni? to wyobraz sobie ze wiem co to znaczy miec wysoki lvl, chodzic na hydra hunty etc, kupowac runki i sprzedawac eq.
a jelsi nie chcesz wierzyc, to czystko hipotetyczne mozesz zalozyc, ze jest mozliwym abym mial wyoski lvl i byl przeciwny price listom.
8) "przepraszam za wulgaryzmy ale na 3 punkty moge sobie pozwolic"
- mnie nazywasz burakiem a popatrz na siebie. jestes jak pies na smyczy, robisz to na co "pan"(yu admin forum) ci pozwoli. masz 3 punkty wiec mozesz gratuluje, tylko uwazaj bys ine przekroczyl progu, bo piesek zamiast kosci dostanie po swoich czterech litereach...hau hau
i co to maja byc za przeprosiny? kogo ty przepraszasz? czy ty w ogole rozumiesz co ty sam piszesz?

powodzenia..ale bedzie trudno
doors jest offline   Odpowiedz z Cytatem