Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2006, 16:55   #248
Catrishia
Użytkownik Forum

Catrishia's Avatar

Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Włocławek

Imię: Novar
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Lunara
Poziom: 27
Poziom mag.: 24
Domyślny

Hmmm, widze ciekawe rzeczy się dzieją. No coż to tylko gra ludzie wybierają różne strony konfliktu po to by im sie lepiej i przyjemniej grało. Jeśli Szkodi wybrał strone Patriots to jego decyzja, został tam też Lord Anarchist, Colric i Styp. Cała czwórka to moi dobzi znajomi i nie mam zamiaru im niczego wyrzucać lub oczarniać za to, że grają tak jak grają bo ich znam i lubie. Zresztą znam także 90% Patriots i wcale nie są to złe osoby jak się z nimi gada, poprostu teraz pokazują rogi Z drugiej strony cieżko by mi było latać i zabijać znajomych (także z rl) którzy stoją po stronie Appendix takich jak Aylitha, Bon Devil, Zaxuhe, Demiphant on Galana i całej, całej reszty. Dlatego pozostaje cały czas bez gildi. Sam odpowiadam za swoje czyny, szanuje innych graczy a oni szanują mnie i dzięki temu nie mam problemów. A co przyniesie przyszłość to się okaże, część Polaków stoi po stronie Patriots, część po stronie Appendix, a inni tak jak ja pozostają z boku i grają na swój sposób. Nigdy już nie będzie tak jak kiedyś, za czasów IS, że wszyscy Polacy trzymaliśmy się razem, te czasy już dawno mineły, teraz każdy gra na własną ręke. Zapomnijcie już o dawnych czasach i nauczcie się grać w tych warunkach, przezwyczajcie się do tego lub opuśćcie Galane, stare czasy już nie wrócą! Grajcie tak, żeby gra przynosiła wam przyjemność, a nie kłutnie, przeżycia i zawały serca Każdy ma na to swój sposób... Mam nadzieje, że chociaż trochę rozumiecie mój punkt widzenia. Ja już dawno przestałem tą gre traktować powarznie, gram bo gram dla przyjemności jak nie będe grał nic się nie stanie, pójde swoją drogą... taka kolej rzeczy, ja już się do tego przezwyczaiłem i wam też radze bo żal tracić życia i emocji na głupią grę, oprzytomnijcie ludzie! Przemyślcie mój punkt widzenia i spróbujcie według tego grać, a gra stanie się naprawde mniej stresująca, przyjemniejsza i łatwiejsza

A dla zainteresowanych wojną temat z fragami:
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1106668

Ostatnio edytowany przez Catrishia - 26-01-2006 o 16:57.
Catrishia jest offline