Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2006, 16:43   #278
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Reszta to pikuś. Ale w sumie to nie jest takie złe, przynajmniej od czasu do czasu mogę pouczyć się programowania, albo pograć w GunMetala

Cytuj:
Mnie w Tibii osobiście najbardziej irytują ludzie, którzy swoje niepowodzenia w realnym życiu przenoszą na Tibię - tu mogą się powyżywać do woli, mają wysoki lewel (więc choć tu mogą być kimś i mieć "władzę"), jadą po ludziach równo (pewnie jakby mama to usłyszała to by dostali "karę"), mają mega za***iste znajomości i ogólnie uważają się za twardych kozaków, więc mogą gardzić innymi, naśmiewać się z ich niewiedzy itp. Tibia jest dla nich całym życiem (nie twierdze, że to źle - każdy robi co chce; jedni piją drudzy ćpają a jeszcze inni jadą w Tibie 12h na dobę - ich wybór) i wywyższają ją ponad wszystko, w końcu to jedyne miejsce gdzie mogą rozładować swoją frustrację. Niekoniecznie musi to jednak odpowiadać innym graczom, którzy traktują Tibie jako zwyczajną rozrywkę.
Do wyrzywania się to nie jest tibia, a Serious Sam, GunMetal, BloodRayne, albo inne rzeźnickie gierki. Można się wyżyć bez szkody dla innych. Tylko niestety są ludzie, który myślą "jak ja jestem wkur***ny to niech inni też będą

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...

Ostatnio edytowany przez Mar Cin - 26-01-2006 o 16:52.
Mar Cin jest offline   Odpowiedz z Cytatem