Czesc 1
1. Grajac 3-5h dziennie, w grze zerkajac na postac 10+h dziennie, czyli ponad 24h tygodniowo (5 punktow)
2. Ktorymi gram troche 2, wogole cos ok 8-9 (przetrzymywacze sprzetu, postacie do handlu itp)... chyba 5 punktow
3. Dwuch ktorymi gram ~50, w sumie 22 (ghrry znowu 5 punktow)
4. Zwykle ciut ponad 2h poniewaz nigdy niechce mi sie trzymac sprzetu dla nowej postaci i zawsze zaczynam od poczatku (haha wreszcie tylko 4 punkty)
5. Tak (2 punkty)
Czesc 2
1. Z pamieci w wiekszosci (2 punkty)
2. Z rook zawsze chce wyjsc jak najszybciej, ale na forum naczytalem sie wiecej niz bym kiedykolwiek chcial wiedziec (2 punkty)
3. Tu chyba punkty powinny byc na odwrot (tego miecza nie da sie "wyciagnac") - (0 punktow).
4. Wymyslilem polowe z tych trikow (tych mniej chamskich

) i tylko ludzie odwalaja odemnie

- w nagrode dam sobie 4 punkty
5. Maxymalna nota w tym punkcie (4 punkty).
6. Kiedys wyszedlem z czerwonym zyciem na 1 lvl prosto na zlurowanego wilka... 3 punkty
Czesc 3
1. Dawno nie mialem okazji patrzec na mape Polski, wiec 5 punktow.
2. Powinien byc jeszcze punkt czy wiesz jak napisac wszystkie nazwy bez bledow, a tak to tylko 3 punkty
3. Tak - 3 punkty
4. eee co do wrogow to mi nikt nic nie udowodni (wyrzucilem ciala do rzeki), wiec 3 punkciki
5. 1 punkcik (non PvP rules)
6. Ze smokami sie nie lubie od czasu jak sie obrazili na mnie po kilku nieudanych napadach banda (max 3) na mnie, 1 punkt (ciekawe czy jakis knight bedzie mial wiecej)
O ile palce mi sie nie pomylily to 52 punkty