Ceny sa rozne na roznych swiatach.
Cytuj:
A według ciebie to co powinno zawierać eq druida (nie licząc Rod'a)?
|
Szalik.
Cytuj:
Ja zamiast Blue Robe mam Crown Armor na 25 lvlu i nie narzekam na brak capa.
|
Glupi pomysl miec druidem crown armor.
Cytuj:
Ja nie potrzebuje wiecej bo nie zbieram loota tylko samą kase wiec ze moze to sie nie opłaca ale i tak dziennie ok 1k wyciągam i dochodzą do tego jeszcze runki.
|
Masz racje, ja mam 1k capa wolnego z eq bedac knightem a i tak zbieram tylko goldy i nie robie lootbagow i z tomb wyciagam 2k/h z goldow.
Cytuj:
Wszystko zalezy od tego na jakich potworach expimy i czy sami czy z blokerem.
|
Tak czy siak walisz z dystansu.
Cytuj:
Na 25 lvlu expie na cycach a jak wiadomo z nich też food wypada
|
Ale ktos expi na innych potworach i mu nie wypada.
Cytuj:
Tak pozatym to według mnie to jest tak jak ze skillami...kazdy ma to co chce i nikt raczej nikogo do niczego nie zmusi jedynie doradzi
|
Tak, kazdy sam wybiera czy chce byc newbie czy hlvl, a my tylko doradzamy jak byc hlvl.
Crown legsy dla druida to oczywisty waste money.
Cytuj:
beholder shield -> vampire shield ->
|
Od razu z beholder na vampa? O_o
Cytuj:
wiesz co naprawde bardzo dobrze napisałeś!! gratz dla tego pana ja mam 20 lvl i mam chyba cienkie eq :/ tak mi sie zdaje mam blue robe p legs buty zwykle dark helmet guardian shield i rozdzke powiedzcie co mam zmienic bo mi zostalo ok 5k z dezert qesta pisac na PRV z gory thx
|
LÓL, i to jest cienkie eq dla 20 druida?
Cytuj:
hmm z legami albo plate albo wogole chodzic bez spodni xD
|
RÓTFL, i stracic kupe arma? Brak plate legsow kosztuje cie 7 arma, a to naprawde bardzo duzo, pozniej musisz to nadrabiac drozszymi innymi czesciami eq, a to bez sensu.
A to po jakiego?
Cytuj:
To dobre eq jak na moj lvl czy nie ?
|
Zle, bo nie masz z czego walic.
Cytuj:
ja chodze na 31lvl z volcanic rod ,dwarfen shield ,steel helmet i mi wystarcza wole miec durzo capa wolnego
|
Modl sie zeby cie knight 9 lvl nie bil, bo moze byc niezaciekawie.
Cytuj:
- leniwy jestem i nie lubię wychodzić z expowiska za często więc mam najlepszy EQ (waga i def) na jaki mnie stać!
|
Fajnie, tylko co to ma do rzeczy?
Cytuj:
Zmienić coś w Eq czy lepiej manasy kupić ?
|
Retoryka?
Cytuj:
Moim zdaniem powinienem chyba kupić dragon shield ( 4k ) i crown helmet ( 2k ) i reszte inwestowac w manasy.
|
Nie powinienes.