Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2006, 07:54   #267
Xulorin
Użytkownik Forum

Xulorin's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2004
Lokacja: Poznań

Stan: Aktywny gracz
Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ceapoznan
xulorin ale ja teraz cie nei rozumiem wczoraj byles w App dzsiaj jzu cie tam nie ma...Hmm ziom wiem, ze dedy zalamuja szczegolnie jesli druga postac tez zaliczyla ostatnio kilka... Ale w koncu mieszacie3 wszyscy... Odpowiedz jest prosta nikt nei chce pasc a swiadomosc spotkanie Kondy jest jedna... Jedno Ue i was nie ma :/

Cea
Doszłem do App po deadzie jak mnie Pats zabili. Bo byłem zły, nie miałem wogole zamiaru walczyć. Mam przyjaciół po obu stronach.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez szkodi
nie bede sie tlumaczyl bo nie mam z czego. fakt faktem ze pisales tuaj na forum kilka razy w kontekscie walki przeciwko nam. A o tym dowiedzielismy sie od wiernych kolegow Demiego z Legendary Souls. Tzn o topiku na forum Nie badz smieszny Xulo.
To powiedz mi czemu tylko ty uważasz że w postach mówiłem o walce przeciw Pats? Corlic i Styp powiedzieli juz że nic nie ma w tych postach, jest tylko moja opinia na temat całego tego zajścia. Tylko pisałem tu swoją opinie bo nie miałem zamiaru walczyć. Ale no cóż moge dziekować Szkodi tylko Tobie za pieknego deada. Dla twoich wiadmości wczoraj mnie Konda przepraszał za pomyłke i zabicie mnie, powiedział także że po wojnie mi to wynagrodzą.

PS. Jedyną śmieszną osobą tutaj jesteś ty.

Ostatnio edytowany przez Xulorin - 27-01-2006 o 07:55.
Xulorin jest offline