Zobacz pojedynczy post
stary 08-06-2004, 20:39   #1
Czeszosz
Guest

Domyślny Niewyjaśniona śmierć :/

POstanowilem opisać moją śmierć :
Trenowałem sobie z kumplem przed domkiem. Problem którzy mają maniacy to rodzice otóż grałem cały czas i rodzice kazali mi komputer wyłączyć. Ja mówiłem zaraz , zaraz i brat wziął i korki wywalił, ale przed tym odszedłem od kumpla( który był Afk). Potem włączyłem komputer i próbowałem sie dostać była godzina 22:00. Ipróbowałem z 10 min, nie udało mi sie . Stwierdziłem że mnie wywali za chwile z gry. Poszedłem spać.
Przychodze ze szkoły wchodze na postać a tu jestem w światyni i nic na sobie nie mam. Kumpel pekuje ma czache i spadł mu lvl. Patrze na stronke a tu jestem zabity przez kumpla :/ Straciłem Knight armor,Knight legs , Tower Shield , Warior Helmet , Platinum amulet , 20 uh , lvl i skille oczywiście. Kumpel z którym trenowałem stracił to samo, czyli osoba która nas zabiła wzbogaciła się o 210k. Osobnik który nas zabił został zhakowany, podawał się za brazuca, ale potem wpadł mówiąc po polsku. Zabici zostalismy o 1:30. Kumpel jeszcze przechodzil i widzial nas jak trenowalismy ale sie nie odzywalismy wiec poszedl. Dalej patrze a tu domek okradziony wzial wszystko co mozna sprzedac szybko :/ Dalej sie dowiaduje ze ten koles przyszedl z Venore do Kazordoon wiedzial dobrze ze trenujemy i ze ma wstep do domku. Z domku wyniosl 10k. Byłem tai zdenerwowany i w drodze do Venore po zakup Knight legs spotkałem na swojej drodze tego kumpla zhakowanego , i mnie zaatakował myśląc że mnie zabije i sie przeliczył odebrał mi ledow 20. Byłem bardzo szczęśliwy jak go zabiłem. POtem padł w Kazz z ąk moim znajomych. Kumpel odzyskał postać poprzez Cipów. Ja się nie załamałem i gram dalej i nie mam zamiaru przestać. Ale nie wiadomo kot nas zabił kim był ten osobnik. Możliwe że jest to ktoś kto udawał naszego przyjaciela i czekał na moment żeby nas zabić.
Komunikat do tego osodnika Jesteś wredna parszywa Swinia , jeskli uda sie sprawe wyjasnic i dowiem sie kim jestes to pozalujesz tego co zrobiles , dwulicowy przyjacielu. POLAK POTRAFI! Szwed ani brazuk by tego nie zrobił ... Mam nadzieje że sprawa się wyjaśni..

Co o tym sądzicie?
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.