Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2006, 12:35   #36
Mitthenither
Użytkownik Forum

Mitthenither's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pijopiwnik
knight 100+lvl skile 90/90 xx bp uhow oraz xx bp explo, warlocki x15 szybszy exp niz palkiem a kasa knightowi sie zwróci za runy...wystarczy, że pojdze z jakims high lvl sorckiem na demony- loot mpa, 2x mms i szafa gra..

a u palka 100+lvl 100+/80+ 5 bp uhow 50 bp hmmow, dragi x15 wolniejszy exp niz knightem a co do forsy to sie raczej nie zwroci bo co pani "x" lub panu "y" da dragon shield lub dragon hammer -.-..... a z demonow loota nie wezmie bo zeby zsolowac potrzebuje sdkow

a wszyscy wiemy, że u postaci ważny jest lvl a nie ile kasy wyda i z czym chodzi na nabijanie "experiance"

nie?

Na tych demonach żyzczył bym powodzenia.... Jak ci mpa wypadnie to jesteś niezłym farciarzem a i te mmsy nie lecą tak szybko -.- Palek expi dużo szybciej niż najt...jeśli tylko potrafi. Wiem coś o tym, kiedyś ścigałem się z lv z najtem o 3 lv wyższym (miałel wtedy 60 lv) po tygodniu go przegoniłem. Piszesz, że palowi się nie zwróci za dragi, przemyśl to jeszcze raz. Wczoraj byłem na arenie w venore dragon lair. Siedziałem tam 3,5h lootując przy tym 2x serpent sword, 3x wand of inferno i dragon hammer'a. Straciłem ~1,5 bp manasów (bo po jakiego grzyba palkowi uhy ? :| za cene jednego bp uh kupisz 3 bp manasów które starczą ci na 3x dłuzej - jeśli wiesz jak expić), 2 bp boltów i 1 bp hmmów... NIe zwróciło mi się? Nie expiłem szybciej niż taki najt na moim lv, który pewnie bije właśnie scaraby czy cycki na pohu, bo mu szkoda uhów na dragi które są loterią?. Knight'ci bez wątpienia mają swoje plusy. Znam jednego który zabija DL'a szybciej niż ja smoka, al eon jest rzeżnik. Trening palem? Do 60 dista jakoś można się przemęczyć z tymi spirami, potem trening jest już niepotrzebny, bo skille idą w takim tempie, że trening jest tylko stratą czasu, a można w tym samym czasie wbić tyle samo % skilla dodając tego troche doświadczenia. Ja zawsze będe po stronie palka, jest to najbardziej ekonomiczna postac, samą amunicją może wbić ogromne ilości doświadczenia, np. Kilka godzin na OF'ie (dla pzykładu 4 ) nawet gdy biega kilka osób potrafię w tym czasie wbić 100k expa (samymi boltami/strzałami) a lootbag jaki przy tym wyniosę jest ogromny (mowa tu o różnego pokroju "śmieciach" które walają się tam na ziemi bo śa niepotrzebne knightom - dla pala to raj. Chain Armory, Battle Axy etc.). Warto tez przeszukiwać martwe ciała, wielu ludzi nie robi lootbagów, a nie mając capa zostawia te rzeczy w "martwiakach". To by było na tyle (^.-)
~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv
Mitthenither jest offline   Odpowiedz z Cytatem