Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2006, 12:43   #130
Cadonis
Użytkownik Forum

Cadonis's Avatar

Data dołączenia: 17 05 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumagoro
Nawet jeżeli TR ma 1 kratke asięgu, to z powodzeniem można wykorzystać na dragach, a co zrobi sorc z WoI? Guardy, guardy a po chwili - 0 many
Lol, na guardy się nie marnuje many używając WoI bo to bez sensu - lejesz z exori vis, dobijasz z vortexa albo dragonbreatha. Oczywiście popijasz czasem MFy. Gorzej jak nie masz pacc (ale kto powiedział że CIPów to obchodzi?)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kumagoro
UHy przestały być jakąś tam uber runą robiącą kokosy, w gruncie rzeczy HMMy opłacają się bardziej (choć popyt na UHy jest i tak większy)
W praktyce popyt na HMMy jest teraz dużo mniejszy niż wcześniej - wszyscy jak głupi rzucili się na guardy albo inne expowiska do używania exori~

@Flashman
- Z monkami na guardy? Błeeeee... exp niewiele lepszy niż na rotach :/

- Nie bardzo zrozumiałem twojego wcześniejszego posta... chodzi ci o doprowadzenie do takiej postaci? Jeśli tak, to Tibia stałaby się jeszcze bardziej monotonna... Zmiany powinny iść w takim kierunku, żeby profesje JAK NAJBARDZIEJ się od siebie różniły - jednocześnie muszą być zrównoważone, żeby żadna nie była najlepsza we wszystkim. Akurat CIPsoft działa dokładnie odwrotnie.

A, nie pytajcie mnie co możnaby konkretnie zmienić - nie chce mi się pisać wszystkich pomysłów ;o

~~~~
Cadonis jest offline   Odpowiedz z Cytatem