Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2004, 00:20   #8
McCooper
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Białogard

McCooper ma numer GG 3915659
Domyślny

Z Polskimi noobami sa same problemy. niedawno (Jakies 2 dni temu) Moj brat wracal z lootem do Kazordoon (druid na swiezo nabitym 11lvl) i jakis polaczek na 9lvl staral sie zajebac mu tego loota, ale go zgubil w krzaczkach jak sie idzie do Kaz. Kase na nieszczescie zdazyl zabrac (mial capa na 300gp akurat) tyle ze takze swojego loota zgubil, uciekajac przed bratem ktory krzyczal "Give my bag and my money" zawolal swojego kumpla na 2x lvl. Kumpel przybiegl stana obok tego 9lvlowca i gdy moj brat zawolal jeszcze raz o to aby oddal co jego to ten go zaatakowal (nie musze mowic co oznacza rzeznia przez knighta na >25lvl marnego druida 11lvl z plate setem na sobie. Po zabiciu koles wziol co mogl i spierdolil w strone poczty na thais (niestety ja to widzialem i msg do kumpla oraz wlasne pruby logowania). Kolega zdazyl go zabic ale koles wyslal all poczta (bp hmm kasa i plate armor ktory wypadl z brata when he die). Ja od razu pbieglem do Kaz bo patrzac na strone www.Tibia.com to koles tam ma zameldowanie i na hama target. Mimo iz mialem czache to czekalem kiedy mnie uderzy bym go mogl zajebac. Gdy to zrobil ulzylem sobie i jego lvl spadl o 3poziomy (lacznie liczac zabicie przez mego kumpla). Niestety odzyskalem tylko 3hmm, ale co nie oznacza ze tacy ludzie moga sobie pozwalac na wszystko. Zaznacze ze to koles z Plocka.
McCooper jest offline   Odpowiedz z Cytatem