Cytuj:
Oryginalnie napisane przez raziel1992
Dzisiaj wstałem z łóżka,było ciemno pomyślałem o LD więc zrobiłem test rzeczywistości patrze w okno czy zgadza sie pora roku,wszystko było ok puki nie zapaliłem światła,a ono zapaliło się w innym pokoju wtedy byłem świadomy,krzyknełem "latarka" ,ale w dłoni nic nie miałem :/ byłem w kuchni zapaliło sie światło to znaczyło,że ktoś jest w innym pokoju,ale nie musialem iść do tej osoby,bo sama do mnie przyszła.Nie znałem jej więc odrazu z kopniaka z półobrotu chciałem jej przywalić,ale przenikłem przez jej ciało :|
więc krzycze "pistolet" - nic.
wtedy specjalnie sie obudzilem mialem kontrol tylko nad obudzeniem sie.
wniosek: świadomość nie jest trudno ośągnąć,ale zapanować nad snem to już wyższa szkoła jazdy.Ale w sumie to sie nie dziwie jestem dopiero po drugim dniu treningu.Cu all
|
Gdy przeczytałem to , odrazu przyszło mi na myśl OOBE. Głównie przez "
przenikłem przez jej ciało". Ale chyba się mylę , bo w OOBE wchodzi się zazwyczaj z pełną tego świadomością.
@ Sowa : To się nazywa polucja/nocna zmaza. Jak się nie masturbujesz , to powinieneś mieć coś takiego 1/2x w tygodniu (ale nie zawsze taki sen).
Cytuj:
polucja - mimowolny wytrysk nasienia w czasie snu , któremu często towarzyszą marzenia erotyczne
|
Tłumaczenie ze
słownika wyrazów obcych.
Więcej info
tutaj.