No bardzo ciekawe, pk mnie goni a ja zamiast uhac sie i uciekac bede krzyczal, help me fucking pk want kill me, he is lvl 17 voc palladin have sd.....blalblalbla krzyczy sie yellem PK i tyle. Jak ktos ma ci pomoc to ci i tak pomoze, a jak nie ma takiego zamiaru to co bys nie powiedzial to ci nie pomoze... Tak wogole to bardzo duza czesc graczy ktorzy sie skarza i na forum i na tibii to sami przyczyniaja sie do samej smierci. Nie raz zabilem jakiegos n00ba ktory mi rozwalil po raz ktorys raty przy trainie, ukradl fooda,lootbaga albo bil moje potwory. Wszyscy powinni czytac glupi tutorial na tibia.pl i poczytac co robic zeby uchronic sie od pk. Ja nie lubie gdy ktos mi cos kradnie czy mi zabija rata po raz kolejny wiec nie dziwcie sie ze jezeli bedziecie cos jumac, kogos wyzywac to ten was zarznie. Wiekszosc osob nie zabija lowlvli bez powodu poniewaz nie ma to sensu, loot zerowy a tylko sie mozna red skulla nabawic(no chyba ze to postac stworzona do pkowania). Ogolnie to ja pkow bardzo lubie, szczegolnie tych z red skullami 8) . Sam zostalem zatakowane przez 29 palla 17 sorca i 8 pala. 29palla rozpykalem luzem, 17 sorcem zajal sie moj kumpel Libor, a 8 pall zwial. Nie stracilem ani jednego uha hehhehe a zawsze loot jest;]. Bez PK ta gra bylaby nudna, nie bylo by tych trzesacych sie rak, tej adrenaliny jak kogos bijesz/ ktos cie bije;]
|