Temat: Nauczyciele
Zobacz pojedynczy post
stary 09-06-2004, 15:18   #20
Trzciniak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 04 2004

Trzciniak ma numer GG 8451284 Adres Jabbera do Trzciniak
Domyślny

Ja miałem fajnego kolesia od fizyki, w pierwszej i drugiej klasie, ale nie dokńca, zawsze był narąbany na lekcjach. Mówie że nie dokońca bo na dwa miechy przed końcem roku szkolnego zachlał i dostał zwolnienie lekarskie. Jadne z jego lepszych akcji:
Lekcja była naszą ostatną tego dnia, jego chyba też. Kolo mówi że idzie coś skserować a nam kazał robić zadania. Po chwili patrzemy jak chwiejnym krokiem idzie do swojej Łady na parkingu szkolnym, wsiada i odjeżda. Następnego dznia go w szkole nie było.
Inne kwestje, w czasie lekcji wycjodził na zaplecze, wracał po kilku mnutach, wali od niego jak z gorzelni. Ktoś coś się go innym razem pytał to o mało co nie zemdlał. Tekstów nie walił żadnych, mało mówił.

Kolo od Po.
Siarap morda plis.

W podstawówce jeszcze.
Polonistak i wychowawczyni zarazem do mnie.
Trzcina, zamknij sie bo jak cie walne to ci wszestkie piegi pospadają (wtedy jeszcze je miałem, ale to było jakies 8 lat temu, traumatyczne przeżycie)

Za chwile mam zakończenie roku, na próbie tydziń temy było nudno jak zwykle, wogóle żeby pruby robic to tragedja, ale co ponektórzy nie pamiętają jak do domu doszli, dzis ten problem bedzie miała większość .