Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kagonesti
[...]@Khazar ... jakbys nie wiedzial to oni naprawde nie uzywali macro ... rowno sie nie uchali ... a piercienie astro zmienial jak mial full hp ... jak sie dokladniej przyjrzysz zobaczysz ze ringi byly zakladane co jakis czas ... a z rownym uhaniem jako soec musze strzelac z run i jakos wychodzi mi rytmiczne walenie z sd ... albo z hmm w potworki wiec co za roznica z uhem?
|
mow sobie co chcesz ale ja zostaje przy swoim. dla mnie taka sytuacja, w ktorej koles ma na klacie 5 demonow przez 5 minut, zmienia ringi i jeszcze wali z ice rapierow no i na dodatek uha sie "recznie" bez ani jednego exhausted i zawsze trafia uhem przechdozi po prostu ludzkie mozliwosci. rozumiem ze potrafisz strzelac z sdkow rowno, ale nei majac 5 demonow na klacie na jednym z najwazniejszych i najtrudniejszych questow w tibii - watpie czy jest ktos na tyle "zimnokrwisty" zeby bez mrugniecia to wszystko robil. no ale mzoesz miec swoje zdanie. btw oczywiste jest, ze jezeli sie zapytasz tego goscia czy macro uzywal, on Ci powie, ze nie, bo nikt si eod tego otwarcie nei przyznaje.
@EDIT:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Roan Eternal
Widać że jakiś noob z Ciebie gdyby używał by UH bota to by "pewnie" nie doszło do sytuacji 44 hp -.- a poza tym jeżeli by używal UH bota to by cały czas siekał z ice rapierów nie martwiąc sie zabardzo o hp -.-''' ...Ludzie Kojotes ma racje jeżeli wy nie umiecie to nie znaczy ze inni nie umią :/
|
nie mow ze jestem noobem nie znajac mnie.
nie wpadles inteligencie na to ze 5 demonow naraz uderzajacych mzoe odebrac takiemu knoghtowi hp do 44? dam Ci prosty przyklad, bo z tego co piszesz wynika ze trudniejszego mozesz nie zalapac:
idziesz na hunta na demony. dajmy na to, ze masz 800hp w tym momencie i uhasz sie 400 hp jednym uhem. demjon uderza Cie "z comba" za 450, wiec jestes w plecy 50hp. sytuacja powtarza sie kilkakrotnie, wiec za kazdym razem tracisz 50 hp. i w teorii moze dojsc do sytuacji kiedy ten demon poprostu Cie zabije (w teorii bo nie zdarzylo sie chyba jeszcze zeby demon tyle razy pod rzad zadal takei obrazenia).
a teraz popatrz na ta sytuacje ktora tutaj zaistniala. koles uha sie np za 600. ma 1500 hp. jeden demon walnie go za 300, drugi za 200, trzeci za 100, czwatry za 250 a piaty za 350. nasz knight stracil 1200 hp. uhnal sie za 600 i ma 900 hp. w tym momencie dostaje hita za 200, 250, 200, 100 i 100. i co? zostaje mu 50 hp. nawet bot by go nei wyuhal.
na drugi raz pomysl zanim zaczniesz kogos od noobow wyzywac.