Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2006, 18:04   #10
Shireh
Użytkownik forum

Data dołączenia: 28 09 2005

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Hiberna
Domyślny bump

Nareszcie pojwił się ktoś konkretny na forum, mowa o doors'ie oczywiście. Dawno nie widziałem kogoś kto miałby takie zdanie, za co należy się pochwała

Najcześciej osoby z czymś ciekawym do powiedzenia są od razu zbluzgane przez tych, którzy chcą się podlizać danej osobie na forum. Taka prawda...

No ale chciałem skomentować także temat. Co do "legendy" Tetro Aureliusa mam raczej neutralne zdanie, grałem troche w początkach serwera i od razu zapowiadał się w stylu "liżesz dupe albo wynoś się" więc postanowiłem skończyć przygodę po 3 deadach od Forsaken. Nie spotkałem się z PA ze strony Tetra, może bardziej od jego gildii. Oczywiście nie wierze zbytnio w to, że samemu potrafi tyle grać, szczególnie widoczne to było na początku, praktycznie ciągle online. Co do śmierci na huncie, jest to niezbyt chlubny sposób, ale wojna to wojna... Wersja z 10 letnim bratem też nie brzmi zbyt prawdziwie No ale przecież nie przyzna się do tego, że zachował się jak newbie, który zaczyna swoją przygode z Tibią.

Pozdrowienia dla całego forum, a w szczególności dla doorsa
Shireh jest offline   Odpowiedz z Cytatem