Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2006, 19:09   #40
Mar Cin
Użytkownik Forum

Mar Cin's Avatar

Data dołączenia: 02 02 2005
Lokacja: Kazordoon

Stan: Aktywny gracz
Imię: Zirgin
Profesja: Sorcerer
Świat: Balera
Poziom: 20
Skille: 19/21
Poziom mag.: 21
Domyślny

Do wszystkich, wedłóg których jak ktoś ma 13 lat to jest głupim bachorem:
Jak wam w moim wieku nie chciało się ruszyć d... duszy i nauczyć się czegoś pożytecznego tylko bawiliście się klockami, to nie moja wina. Tylko proszę, nie obużajcie się, że ktoś młodszy umie więcej od was, bo to jest doprawdy denerwujące.

@Topic:
Wszystko fajnie... tylko po szwaba (oj, za to chyba cipsoft się na mnie obrazi ale no cóż, wymsknęło mi się) im nowy level designer? Jeśli koleś który u nich pracuje nie ma już pomysłów, to co za problem udostępnić jakiś edytor map i robić konkursy na najlepszy (najbardziej zbalansowany, najładniej wyglądający, itp) teren, a potem wkomponować zwycięski kawałek w istniejącą mapę?

i jeszcze:
Cytuj:
Tutaj podkreślam słówko *informatyków* i kieruje to do wszystkich którzy grają non - stop w jakąś gierkę...
Ja mam właśnie pecha, że jak sobie kupiłem książkę o OpenGL to okazało się, że przykłady z książki nie kompilują się w moim kompilatorze, więc, puki nie ścią... wejdę w posiadanie Visual C++ (bo w nim na pewno będą działać - tak w każdym razie napisali w książce) dla zabicia czasu gram sobie w Tibię (a tak konkretnie to do niej wróciłem), i niestety zaczynam się uzależniać... ale komunikat z podpisu na pewno pomoże mi zanaleźć czas na naukę programowania

Jajco mi się zjarało

To se dzisiaj nie pogram...
Mar Cin jest offline