ej ja mam neta z vectraNet i tez mam tego bana. Jestem z pily a maxepe wiem ze tez stad ejst i ma neta tez od nich i mowi ze trzeba im placic 10zl za miecha za zmienienie tego Ip numeru na publiczny to nie dosc ze chujom place za neta to jeszcze kurwa bede musial placic ze zmienienie tego IP grrrr... . Ale nie wazne moglby mi ktos podac z piły do nich numer do tego admina i mi powedziec co ja mam mu powedziec?? bo nie wiem czy tylko ze ma mi zmienic numer IP na publiczny i on juz bedzie wszystko wiedzal czy mam mu tez podac numer mieszkania czy swoj nr. IP (ktorego nie znam i o ile sie orientuje to on sie zmienia (nie wiem)

). i plx niech mi powe ktos z piły co ma od nich neta czy naprawde czeba placic 10zl za zmienienie teg numer IP na publiczny na miecha bo jeszzce pojedyncza zaplata to jeszcze jeszcze ale co miecha to niech sie jebia zdziercy.
Aha ktos tez powedzial ze przy update to zmienia bo CipSoft zobaczyl ze to nic z tego i duzo ludzi nie moze grac, czy to jest prawda?? Bo jesli tak to nie bede juz dzwonil do nich i niech mi nie zminiaja tego numeru IP