Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2006, 23:14   #95
Rascal Alton
Użytkownik Forum

Rascal Alton's Avatar

Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Zalesie Grn.

Stan: Aktywny gracz
Rascal Alton ma numer GG 6345236
Domyślny

sam kiedyś uzywałem, ale przestałem, nie ma tam funkcji do trenienia skilli, a keya tam też nie ma, lecz zdecydowałem że tibia jest fajna bez bota, przecież Cip robiąc gre, chciał zeby to było spoko bez bota a ni z nim.
PS: Brata zawsze można hachnąć jak nie znasz pasów to moge polecić strone na której jest poradnik jak zainstalować keya, i jak hackniesz braciszka to powiedz "No i widzisz, używaj dalej sobie tego tbi" wtedy brat w furii sam już nawrzuca spleenowi(autor tbi[tibia black ice]).
I może z 50 osób porzuci tibie blach ice w piz**(du)
Edit:
$arevok to co ja miałem..pełno w gaciach banshee quest mam 70 lev, i robimy sobie tąmisje z 2 wrlami, ja byłem knight pare razy lagło słabo ale cóż, ustawiłem uhanie się, i przyszła moja kolej, najlepszy koleś miał 80 lv. ja ide przechodze przez te "kładki-przyciski" wyskakują 2 wrl'e(jak ktoświe to jeden wyskakuje za "przyciskami" a drugi przed więc rzuciliśmy mw na te "przyciski"-"podesty" i ja luruje tego wrl'a jednego do shooterów mw juz sie skończyły a ja małe lagi miałem doszedłem do shooterów oni jużleją i nagle FREEZ odlagowało mnie patrze 5 hp, dobrze że kumpel palek uhnął...

Ostatnio edytowany przez Rascal Alton - 28-01-2006 o 23:22.
Rascal Alton jest offline   Odpowiedz z Cytatem