Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2006, 09:09   #15
Vote
Użytkownik Forum

Vote's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2005
Lokacja: Secura, Ankrahmun, Botham IV b

Stan: Na emeryturze
Imię: Votedax
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 65
Skille: 83/81
Poziom mag.: 6
Vote ma numer GG 7098795
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Walekifa
Witam

Jak pewnie większośc z was wie,kilka godzin temu w Katowicach zawaliło się Centrum handlowe.Wiadomość ta rozwścieczyła mnie do tego stopnia,iż muszę napisać ten temat.

Tutaj oto proszę postawe Polaków.

Mamy super-Multi kina,Domy Handlowe,będą Autostrady!

Niestety wszystko budowane jest na szbko,i nie wiem czy każdy z was wie,ale za przekroczenie terminu budowy obiektu grozi rozprawa w sądzie!

Wychodzi na światło dzienne Polska Architektura.Dom handlowy w którym przebywało 1000 ludzi zawalił się pod ciężarem......śniegu.

Co wy o tym sądzicie??Ja osobiście bardzo współczuję poszkodowanym,oraz ich rodziną.

Biedronka niedaleko mnie została wybudowana....w 3 dni..... czy oni się ścigają kto szybciej zbuduje ?? Według mnie powinni szukać sprawcy tego wypadku......Podobno były problemy z odśnieżaniem dachu,ale takich problemów nie powinno być.oni nie są w podstawówce,jeśli ludzie mają być bezpieczni,to nie można sobie olewać....Czy was ta wiadomość też tak zdenerwowała?...
Zrozum ze nie o to tu chodzi. Sprawa budownictwa na pewno zajmie sie prokuratura i kto byl za to odpowiedzialny, ale glownym watkiem tutaj jest stan ludzi. Jak narazie zginelo okolo 60 osob a 141 jest rannych i to jest najgorsza wiadomosc ze jeszcze okolo 1000 osob jest pod gruzami i ich sznase na przezycie maleja z kazda sekunda i problemem nie jest sprawa odpowiedzialnosci, tylko zdrowie osob, bo to mogle sie stac w kazdym z super marketow i kazdy z nas mogl byc w nim.

Vote jest offline   Odpowiedz z Cytatem