Mój best hit bes berserkera, critical to 1605 w tiger woman a w czlowieka okolo 600

A co do skill pointów to narazie farmuje i myśle że mi się to przyda (fajnie mieć 5000 sp na 16 lvlu ;D)
@EDIT
Co do bandit archerów to są w okolicach (i w środku) fortecy jakiejśtam... wlaczcie mape i poszukajcie jest ona na pd-zach od Jang
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Chimney
Dzięki. BTW: Czy komuś z tego forum udało się zabić tego...nooo... Hyeongchamanamana> Znaczy się tego gostka:
Hyeongcheon
Lv 30
Hyeongcheon was the excellent warrior of the foreign tribe in the western china, but he was killed by the Ureuchi of the Tang and thrown away to the waste land. He revives as the monster without a head thanks to the witch doctor of the foreign tribe. He attacks the people to find his own head and holds the only head.
On jest w tym Ch'in Tomb na północny wschód od tego miasta Jangan. Podlazłem do niego raz na 9 levelu, on zapuścił jakiś czar typu "jupi ja ke jaj jej wydymańcu"... I ekran ładowania po śmierci ;] On wygląda jak taka kupa kamieni z oczami ;]
|
A co do niego to go zabilem pare razy ale trzeba się troche pomęczyć i ze 2 poty lyknac ;P
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Avager
no... spearki/glavie (jak kto woli) wymiatają ;P ...hity średnio w bowmana wchodzą 200 (jak jest na tym lvlku co ja... czyli 18 (40% do 19 ;P ) )... a jak walne z Soul Spear (taki super skill ;D Co zwiększa dmg czasem nawet 3x !!! (jak na mój lvl to nieźle... czyli w white tigerki wchodzi średnio po 500 ... zwykłe dmg to 100 ... a jak walne criticala z buffem ognia to ...hohoh ;D ).
Lighting używam tylko do buffa od dmg do magii (taki że zwiększa dmg od magii, speeda oraz parry rate increase ... a reszta w ogień... i w enchanta na weapona  ).
|
A ja jestem lepszy... wale swordem i z buffem fire i skillem blood blade (chyba, jak bedzie mi sie chcialo to poprawie ;D)wale czasem po 1k+ ;D