Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2006, 11:59   #24
AnElKa
Użytkownik Forum

AnElKa's Avatar

Data dołączenia: 31 10 2004
Lokacja: Braniewo

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Raxilon
Profesja: Knight
AnElKa ma numer GG 3969326
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez kaziu
@Topic: Wg. mnie to co sie stało jest tragedia ale pomyslcie.... w Afyce dziennie ginie ok.5 tys dzieci i nikt sobie wyrzutow nie robi... a unas zginie 60 osob i jest tragedia na cała Polske i 3 dniowa załoba. Pozatym co to daje ze jest 3 dniowa zaloba?? jak i tak potem kazdy to oleje i powie ze juz go to nie obchodzi (procz rodzin tych ktorzy zgineli). Jak dlamnie to powinna dzisiaj w kosciołach byc msza w ich intencji i tyle... bo i tak ta zaloba nie pomoze nikomu ;/

Signed~
Kaziu

Jak to powiedział Stalin:

"Śmierc jednego to tragedia, a smierc milionow to statystyka..."

Niestety to jest prawda...

@Topic
Co do tego dachu to nie była wina konstruktorów...(wg mnie) to byla wina sniegu i tego ze dach jest plaski, a nie dwu-spadzisty, gdyby byl wlasnie ten dach to nie potrzebne bylo by nawet odsniezanie... ale z drugiej strony zbudowac dach dwu-spadzisty lub jedno-spadzisty na takim obszarze to by byla ciezka sprawa

Btw...Juz podaja ze zginelo 65 osób, jednak pewnie ci ludzie ktorych nie wyciagneli podczas nocy zamarzli...(straszna sprawa:/) wiec te statystyki o zabitych beda sie zwiekasz a wyciagniecie zywego, rannego czlowieka z pod gruzow tego dachu bedzie graniczylo z cudem...

Ostatnio edytowany przez AnElKa - 29-01-2006 o 12:04.
AnElKa jest offline   Odpowiedz z Cytatem