Cytuj:
sam sobie zaprzeczyles podajac cytat z ksiazki i mowiac co innego wiec nastepnym razem dokladniej poczytaj...
|
Heh, teleport prowadził zarówno z mintwalin do Minohella jak i odwrotnie bo posiłki musiały się jakoś zmieniać, nie? Np. 7 minosów z Minohell do Mintwalin na odpoczynek a kolejne 7 z Mintwalin do Minohella jako zastępstwo. Poza tym musieli jakoś zapasy uzupełniać, a to był najbezpieczniejszy pomysł, bo:
"Nie możemy wyjść na powierzchnię, ponieważ są tam ci ludzie. Trzeba zniszczyć ich osadę, lecz będzie to trudne ponieważ świątynia teleportuje ich coraz więcej. Królewski Mag próbuje obmyślić sposób na zniszczenie jej. Zamknął się w swojej komnacie i rozkazał żeby mu nie przeszkadzać.".
Dla mniej inteligentnych: kolejny cytat z tej księgi. A co do teleportowania się do Ghoula to jest wina niestabilności tego teleportu. Przynajmniej tak to obmyślił CipSoft

. Co do questa to on był ale go wycofali. Byłem tam z kumplami(8 blokerów, 9 shooterów z łukami i, ofkors, ja jako shooter) ok. 2 lata temu i wykonaliśmy ten quest. Co prawda Spike Sworda zwinął ten koleś który prowadził na quest(wlazł jako pierwszy w teleport, bo "w razie potworów za silnych ostrzegę was") ale byłem tam. Ja i 17 kolesi. Nicków nie pamiętam, a dostałem na ten charek bana za spamowanie więc vipa nie sprawdzę. SSów też nie mam bo nie wiedziałem jak się je robi.

Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to
TU, wstawiając mi notę.
----(\_/)
<=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach!
--- (> <)