Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flashman
Rycek i kasa? Możliwe. Przecież jak trenisz to kasy leci moze pare gp i troche food itp. Pall też musi potrenić wydać moze kase na speary/kamienie/gwiazdki i zero gp. Sorc i drud? On mają na początku najwiecej! Nic nie trenują chyba że okazjonalnie fishing i mlvl. Expią, Expią i kase tluką nawet z takich rotów. Mogą też lootbagi robić.
|
Lol. Nie mówie o treningu tylko o grze. A co, sorcem będziesz do końca życia trzepał roty? Good luck...
Chodzi o to że knight gdzie by nie expił, to nie zużywa kasy lub zużywa jej niewiele (WIEM, używa UH, ale to naprawdę nie jest wydatek). Sorc - jeśli chce expić z wandem i visem to ma większy wybór, ale to zdecydowanie boli (powyżej guardów lepiej się nie wybierać); z runami za to koszty są ogromne, dlatego albo expi, albo zarabia. Pall ma kasę jak akurat nie wydał wszystkiego na SD na demony.
Cytuj:
Sorc nie może expic? Zartowniś! Przecież to knight jest udupinoy! Żeby iść np. na guardy potrzeba conajmniej 70/70 i 2handa. a sorc/druid? Bierze różdżkę i exori vis i jazda! Chyba sam tą taktyke napisałeś wyżej... 
|
Ten trening do 70/70 to naprawdę nie jest wiele czasu...
Też chciałbym expić tą moją taktyką, tylko jak każda kopalnia jest zajęta na 10+ godzin to mnie szlag trafia...
Cytuj:
Roycerz fakt forteca. Wolna. Ma bohy, moze t ring i utani hur. A sorc ma to samo + utani gran hur więc troszkę szybciej poleci. W tym czasie rycek oberwie z SD i to niezle.
|
Prawie na pewno nie więcej niż knight uleczy UHem. Kto na tym lepiej wyjdzie - sam oceń, biorąc pod uwagę ilość run jaką każda strona dysponuje.
Cytuj:
Taki dobry sorc potrafi wziąść ze sobą okolo 10bp SD i bp UH. To chyba wyjaśnie wszystko.
|
Dla ciebie 10 bp run to dużo? Heh...