Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2006, 23:28   #8
Crazy Onion
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 20 10 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wulfgar von'Cookie
Hehe... nice post^^

Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic

Gdy zabrales Cattie bsa powinna ona pisac posty na forum "Lepper oddaj mi mojego bsa"
A ty oczywiscie bys napisal "nie wiem o czym mowisz, to nie ja"
Wiec sam widzisz... o czym tu rozmawiac...
Ktos musi podejmowac decyzje... jesli chcesz mnie postawic w zlym swietle mysle ze ci sie to uda.
Osoby ktore zdobyly juz troche doswiadczenia w tej grze raczej nie stana po Twojej stronie bo nie raz mialy juz taki przypadek...
Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu... A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^
Mozesz sprobowac.. Moze ktos ci uwierzy... No jesli nie uwierzy zawsze mozesz napisac posta ze ta osoba jest PA..
Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia
hmm...ten twoj post to takie *******enie dla samego *******enia , moze zamiast tego przedstawilbys "swoja wersje" i wtedy kazdy moglby zdecydowac komu wierzy ;], ja poki co wstrzymuje sie od wszelkich opini co do tego "zdarzenia" ....chill...
Crazy Onion jest offline   Odpowiedz z Cytatem