Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2006, 00:31   #9
Lepper von Kisiel
Guest

Domyślny Wulf

Hehe... nice post^^

Dzieki

Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic

W sumie racja, ale mi nie zależy na akceptacji ze strony tłumu w tym poście.

Gdy zabrales Cattie bsa powinna ona pisac posty na forum "Lepper oddaj mi mojego bsa"

No comment ;/. Mam pewną koncepcje na ten temat. Otóż Cattie została okradziona z bsa przez Leppera pogromce ratow ( to jest nick zlodzieja ). Stwierdziła: ,,Na serwie jest przeciez jeszcze Lepper von Kisiel...To na pewno ten sam char."

14:50 Cattie von'Cookie: Wulfgar, Lepper pogromca ratow ukradł mi bsa
14:50 Wulfgar von'Cookie: zaraz dostaniesz z powrotem
14:51 Cattie von'Cookie:ale on ma 2chara na serwie, Lepper von Kisiel, rozpraw sie z nim i powiedz, zeby oddal bs potem
14:51 Wulfgar von'Cookie: zalatwione

Szybko mnie zalatwiles, gz, zreszta ni ***a bylem przygotowany, kilka uhow w plecaku, ale co mialem zrobic, 75lvl wiecej, i lepsze pvp ( przyznaje, jestes bardziej doswiadczony ) , nie wiem nawet, po co chcialem s*******ic z cave, ale kit ztym.

A ty oczywiscie bys napisal "nie wiem o czym mowisz, to nie ja"

Tak właśnie bym napisał.

Osoby ktore zdobyly juz troche doswiadczenia w tej grze raczej nie stana po Twojej stronie bo nie raz mialy juz taki przypadek...

Ja bym uwierzył tej stronie, ktora przedstawilaby konkretne dowody, a ty nie pokazałes mi żadnych. Przeciez jakbym rzeczywiscie za***al ten mieczyk, to ani bys sie obejrzal, a jusz bys go mial przed swoim depo.

Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu...

Każdy ma prawo do wlasnego zdania. A dlaczego nie mialaby sensu? Pokazuje prawde, ze padlem twoja ofiara, chociaz chcialbym sie dowiedziec, ze bylo to po prostu nieporozumienie.

A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^

Wystąpienie do ciebie z taka propozycja nie mialaby sensu, poniewaz wiem, ze nie jestes noobem.

Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia[/QUOTE]

Tesz mam nadzieje, ze odzyska swoj miecz. Tez ci zycze powodzenia

A tak btw 00:10 You advanced from Level 47 to Level 48.
odrabiam straty

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wulfgar von'Cookie
Hehe... nice post^^

Najśmieszniejsze jest to, ze zawsze tlum stoi po stronie tego kto sie pierwszy chce wyzalic

Gdy zabrales Cattie bsa powinna ona pisac posty na forum "Lepper oddaj mi mojego bsa"
A ty oczywiscie bys napisal "nie wiem o czym mowisz, to nie ja"
Wiec sam widzisz... o czym tu rozmawiac...
Ktos musi podejmowac decyzje... jesli chcesz mnie postawic w zlym swietle mysle ze ci sie to uda.
Osoby ktore zdobyly juz troche doswiadczenia w tej grze raczej nie stana po Twojej stronie bo nie raz mialy juz taki przypadek...
Jesli wszyscy by wierzyli takim ludziom jak Ty to ta gra nie miala by sensu... A moze chcialbys porzyc ode mnie bohy albo passy zeby sobei pobiegac 125 lvlem i oczywiscie ja ci uwierze ze wszystko bedzie wporzadku i nic z postaci nie zniknie??^^
Mozesz sprobowac.. Moze ktos ci uwierzy... No jesli nie uwierzy zawsze mozesz napisac posta ze ta osoba jest PA..
Konflikt pomiedzy nami zostanie zakonczony wtedy gdy do rak Cattie wroci jej bs... tymczasem powodzenia
  Odpowiedz z Cytatem