Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagonek
@Vaikor
Taki madry na tym forum jesteś. Ja Ci już raz w grze zaufałem, drugi raz nie bedę robil tego samego błędu. Kto orietuje się w sytuacji na Morganie wie że jesteś kłamcą (i to jeszcze na forum Tibia.com) i dwulicowcem (okradanie własnych providierów naprzykład).
Tengu to PA! Cosanostra bije wszelkie rekordy w tym względzie. Ty sam wyganiałes z respa (o dedzie wiadomo kogo i kradziezy RH juz nie wspomne). Mam nadzieje ze Fire wygra, bo pod zadami tengu nie bedzie latwego zycia na servie (juz widze cosanostre ktory stoi pod koaplniemi i bierze oplaty za expienia nie nich  ).
|
A niby kto Ty? Ja jestem sobą nie dwulicowcem. Cosanostra to PA nie Tengu, jak sam jego nikt mówi Kozanostra. Jesli nie wiesz co to jest znajdź w encyklopedi. Ja wyganiałem z respa? Chodzi Ci o Arcy Volltio? To dziwne bo expiłem sobie na larvach przez półtorej godziny z full spawnem a nagle w jaskini pojawia sie Arcy Volltio który TO ON napisał do mnie "leave" ja napisałem ż nie bo byłem pierwszy a potem on "leave i was frst" to zacząłem bić larve, on ją dobił to ja dobiłem jego, proste. A RH mój drogi kolego NIE UKRADŁEM tylko własnie wypadł z Arcy Volltio, a że nie chciałem oddać albo hunted to wybrałem opcje hunted bo wiedziałem że będzie wojna. Coś jeszcze przyjacielu?