@ gremlinek
combo od 2 banshe zaliczylem 1k hp w 2 sek wiec sa bardzo ciezkie do blokowania co do wrl.....
na banshe quescie gosc za szybko wpadl pod ptrzyciski oczywiscie spadl odrazu a mi nagle hp zjechalo z 1130 na 11 dobrze ze dostalem uha jednoczensie od 104 elite 111 royal i 102 master ;p
Co do demona....
wole blokowac 2 demony niz warlocka.....
DL-
Zalezy od stopnia wqrzenia ja zaczynalem blokowac na 25 lv ale nie radze tego praktykowac jak wiecie nie jestem calkiem n00bem w tej grze ;p ale ostatnio jak bylem z ermolenko max combos jaki dostalem siegal prawie 900 hp
behemot:
to duze dzieci jak wie jak sie z nimi zachowywac ale jednak nie polecam blokowac z k-setem ;p ostatnio wykonujac behemot questa walilem z kumplem na zmiane exori i stwierdzilem ze 1145 hp styka do zablokowania 4 Behe i 2 smokow na zaledwie 2 sek ;p
Co do Demona jak sluchaja sie ludzie tego co ja mowie to zwykle nikt nie pada a ostatnio mialem grupke ktora myslala ze jest madrzejsza i jak krzyczalem kill FE to strzelala dalej w demona wtedy poszlo 3 explosion w FE i zaczolem leciec w ich strone z demonem ze slowami 'jak tacy madrzy to sami blokujcie"
jesli nie bije cie demon i 2 fe i stoisz na ukos to max combos jaki zaliczylem to ok 500-600 hp z 2 FE juz jedzie do 1k
|