Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2006, 12:43   #36
Dagonek
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 01 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vaikor
Ja pisze bzdury? A czy Ty chodzisz do szkoły i rozumiesz moje słowa? Ja sam napisałem TAK COSANOSTRA TO PA, TAK ON TO PA, ale nie Tengu. I nie pisze bzdur panie mądry bo sam na Morganie gram od początku miałem już tu 44 elite, 63 royal, i teraz Vaikor a tamte poprzednie postacie miały hunta u Avis i Fire ZA NIC, KOMPLETNIE ZA NIC. Więc nie mów mi że piszę bzdury bo gram tu napewno dłuzej od Ciebie, miałem 44 lv jak Nizahe miał 53. Fire to syf, nie Morgana. Powiedz mi w takim razie, kto przybiegł po polaków za czasów Nemesis na demony jak nie mieli hunta? Nizahe z jego 'gangbang' przybiegli po Rahim Inferno, Druugan z tego co pamiętam i napewno po Kissmena i Zaznos. Ja wiem co pisze i nie mów mi że pisze bzdury drogi kolego bo sam g##no wiesz.
To prosze wytłumacz mi czemu tengu nie jest PA a jego członkowie są? Bo jakoś nie rouzmiem Twojego toku myślenia. Też grałem na MOrganie za czasów Zaznosa, pamiętam tą wojne i pamiętam też że polacy nie byli bez winy. Przez całą moją gre na morganie ani razu nie doznałem PA ze strony kogoś innego niz polaka! Ty jesteś w wojnie bo nie masz wyjścia! Chcesz grać a hunta miałeś ad Fire i tylko dlatego się do Tengu dołączyłeś więc nie gadaj mi to o jakiś górnolotnych pobudkach! Teraz nie mam PA, wygracie wojne i PA bede miał, więc dla mnie to prosty wybór którą gildie popieram w wojnie! Cosa~ nie ma pozwolenia na PA tylko dlatego że taki nick wybrał. Mi pasuje układ który panuje, spokojnie moge sobie expić i nikt na resp mi się nie wpierd... Ty sobie przegrałeś, no cóż walcz teraz za swoje decyzje.

Cya in battle fields (prędzej czy później).

Ostatnio edytowany przez Dagonek - 30-01-2006 o 13:24.
Dagonek jest offline