Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2006, 14:30   #37
Vaikor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagonek
To prosze wytłumacz mi czemu tengu nie jest PA a jego członkowie są? Bo jakoś nie rouzmiem Twojego toku myślenia. Też grałem na MOrganie za czasów Zaznosa, pamiętam tą wojne i pamiętam też że polacy nie byli bez winy. Przez całą moją gre na morganie ani razu nie doznałem PA ze strony kogoś innego niz polaka! Ty jesteś w wojnie bo nie masz wyjścia! Chcesz grać a hunta miałeś ad Fire i tylko dlatego się do Tengu dołączyłeś więc nie gadaj mi to o jakiś górnolotnych pobudkach! Teraz nie mam PA, wygracie wojne i PA bede miał, więc dla mnie to prosty wybór którą gildie popieram w wojnie! Cosa~ nie ma pozwolenia na PA tylko dlatego że taki nick wybrał. Mi pasuje układ który panuje, spokojnie moge sobie expić i nikt na resp mi się nie wpierd... Ty sobie przegrałeś, no cóż walcz teraz za swoje decyzje.

Cya in battle fields (prędzej czy później).
Członkowie? Cosanostra, ja bym go nazwał członkiem. Nie, jasne że jego nick nie pozwala mu PAowac ale Filip już taki jest. Polacy nie byli bez winy? A co to była za wina Kissmeny że raz czy dwa sprzedał taniej rzecz o 5k niz pricelist mówi? To jest wina? Hmm... ja dołączyłem do Tengu tylko dlatego że wojna? Nah, Latco sam mi powiedział jak miałem lv 30-35 że jestem jedyną osoba która będzie przywitana w Tengu poza szwedami, tylko musze wbić jak najszybciej około 60lv. Stało sie to co stało i znalazłem sie w Tengu szybciej. Podaj mi swój nick a nie piszesz tak anonimowo heh, będe wiedział przynajmniej z kim rozmawiam. Ja juz przegrałem? Nie. Ja gram dalej, zapłaciłem za dodatkowe konto hajs i nie mam zamiaru sie poddać.
Vaikor jest offline