Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dagonek
To prosze wytłumacz mi czemu tengu nie jest PA a jego członkowie są? Bo jakoś nie rouzmiem Twojego toku myślenia. Też grałem na MOrganie za czasów Zaznosa, pamiętam tą wojne i pamiętam też że polacy nie byli bez winy. Przez całą moją gre na morganie ani razu nie doznałem PA ze strony kogoś innego niz polaka! Ty jesteś w wojnie bo nie masz wyjścia! Chcesz grać a hunta miałeś ad Fire i tylko dlatego się do Tengu dołączyłeś więc nie gadaj mi to o jakiś górnolotnych pobudkach! Teraz nie mam PA, wygracie wojne i PA bede miał, więc dla mnie to prosty wybór którą gildie popieram w wojnie! Cosa~ nie ma pozwolenia na PA tylko dlatego że taki nick wybrał. Mi pasuje układ który panuje, spokojnie moge sobie expić i nikt na resp mi się nie wpierd... Ty sobie przegrałeś, no cóż walcz teraz za swoje decyzje.
Cya in battle fields (prędzej czy później).
|
Członkowie? Cosanostra, ja bym go nazwał członkiem. Nie, jasne że jego nick nie pozwala mu PAowac ale Filip już taki jest. Polacy nie byli bez winy? A co to była za wina Kissmeny że raz czy dwa sprzedał taniej rzecz o 5k niz pricelist mówi? To jest wina? Hmm... ja dołączyłem do Tengu tylko dlatego że wojna? Nah, Latco sam mi powiedział jak miałem lv 30-35 że jestem jedyną osoba która będzie przywitana w Tengu poza szwedami, tylko musze wbić jak najszybciej około 60lv. Stało sie to co stało i znalazłem sie w Tengu szybciej. Podaj mi swój nick a nie piszesz tak anonimowo heh, będe wiedział przynajmniej z kim rozmawiam. Ja juz przegrałem? Nie. Ja gram dalej, zapłaciłem za dodatkowe konto hajs i nie mam zamiaru sie poddać.