Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2006, 14:52   #18
Lepper von Kisiel
Guest

Domyślny

co do demonki... jesli chcesz nosic dobry equip to rób to z głowa (AoL), piszesz ze masz RH, BoH, i pewnie jeszcze niezly arm, leggsy... kolejny nóób co zamiast na poczatku kupic Amulet kupuje sprzet i biega w nim dla szpanu by potem wyplakiwac sie po forum jak to stracil swoje hipper supper wypasione itemki przez zlego PK; Pa; kick itd itp.

OMG, czy nie pisalam, ze skilowałem, bo brakowalo 4% do 76 sworda, a potem mialem isc na guardy. Czy jak wy skilujecie, to caly czas sie patrzycie na swoja postac, czy zerkacie co chwile na tibie, jak ja? Rozumiem, moze to sie skonczyl dedem...Tak wiec nie biegalem w best eq dla szpanu, a na aola po prostu nie mialem kasy, bo dzien przed kupilem rh, wczesniej bohy i bylem splukany. A prawda jest, ze stracilem itemek, bo padlem od pk. A demonki nie odda, chociaz moze miec za to 3 bsy ;/.

zrobiles to co powinienes zrobic, pewnie masz niepodwazalne dowody na to ze te dwie postacie to jedna osoba

Jakby mial, jak ty to mowisz, niepodwazalne dowody, na to, ze mam tu2chara, to by je przedstawil, e?

gratzz loota .
Nalezalo mu sie chociazby za sam nick. Dość leperszczyzny i buractwa na Tibi.

zobaczymy, jak ty padniesz za nic i bedziesz w dupe ze skilami i 60k. A tak btw od***cie sie od nicka, przeszkadza wam to cos?
  Odpowiedz z Cytatem