Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2006, 17:31   #23
boorex
Zbanowany

boorex's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2005
Lokacja: Wa-wa

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palek Demon
02:16 Tetro Aurelius: Wiesz ja poszłem coś zjeść i kazałem 10 letniemu bratu patrzeć na monitor i jak coś bśdzie to ma mnie wolaś
02:16 Tetro Aurelius: i wołał ale nie dobiegłem
02:17 Tetro Aurelius: on coś tam ruszał
Takkk.....dał swojemu 10 latniemu bratu który umie tylko korzystac ze strzalek lecz ten niespodziewanie wyklepal Utamo Vite. Poniewaz dostał magicznego olśnienia, lecz jego marne starania sie na nic nie zdaly i niesamowite umiejetnosci + refleks gdyż , tu cytuje, "tetro nie zdazyl dobiec"......
~A wtedy Tetro Aurelius zostal obudzony przez nadjezdzajacy autobus szkolny wozacy dzieci do szkoly, na ktory oczywiscie nie zdazyl, dostal olsnienia ze na nastepne 3 autobusy w nastepne 3 dni tez nie zdazy wiec uruchomil komputer i przesiedzial przed kompem kolejne 4 dni~......

Ta historyjka o 10 letnim bracie to glupota....;/ nie chcial sie przyznac do swojego bledu lub slabych umiejetnosci (czego teraz nie rozkminie)....wyraznie bylo widac ze zostala "wystrzelona" utamo vita. a w wywiadzie powiedzial ze NIE ZDAZYL DOBIEC....wiec kto wystrzelil utamo vite. ? Bot? Pytanie to zostawiam bez odpowiedzi. Pzdr
boorex jest offline   Odpowiedz z Cytatem