Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Palek Demon
02:16 Tetro Aurelius: Wiesz ja poszłem coś zjeść i kazałem 10 letniemu bratu patrzeć na monitor i jak coś bśdzie to ma mnie wolaś
02:16 Tetro Aurelius: i wołał ale nie dobiegłem
02:17 Tetro Aurelius: on coś tam ruszał
|
Takkk.....dał swojemu 10 latniemu bratu który umie tylko korzystac ze strzalek lecz ten niespodziewanie wyklepal Utamo Vite. Poniewaz dostał magicznego olśnienia, lecz jego marne starania sie na nic nie zdaly i niesamowite umiejetnosci + refleks gdyż , tu cytuje, "tetro nie zdazyl dobiec"......
~A wtedy Tetro Aurelius zostal obudzony przez nadjezdzajacy autobus szkolny wozacy dzieci do szkoly, na ktory oczywiscie nie zdazyl, dostal olsnienia ze na nastepne 3 autobusy w nastepne 3 dni tez nie zdazy wiec uruchomil komputer i przesiedzial przed kompem kolejne 4 dni~......
Ta historyjka o 10 letnim bracie to glupota....;/ nie chcial sie przyznac do swojego bledu lub slabych umiejetnosci (czego teraz nie rozkminie)....wyraznie bylo widac ze zostala "wystrzelona" utamo vita. a w wywiadzie powiedzial ze NIE ZDAZYL DOBIEC....wiec kto wystrzelil utamo vite. ? Bot? Pytanie to zostawiam bez odpowiedzi. Pzdr