Great work, mate!!! Bardzo mi się podoba. Taki trochę Resident Evil połączony z Warhammer'em 40k i F.E.A.R. jestem naprawdę pod wrażeniem i stoje za tobą murem! Podobało mi się dosłownie wszystko i nie potrafię znaleźć jakichkolwiek zastrzeżeń. A to udaje sie nielicznym, bo mam dość "czepialską" naturę. Ty mnie oczarowałeś swoim dziełem. Efekty świetne, dialogi wpasowane w sytuację. MIODZIK! Gdybyś jeszcze poświęcił jeden odcinek na pokazanie świata (tzn. ruin, trupów, okolic bazy ludzi) to nikt nie czepiałby się braku fabuły. Wtedy dałbym 10/10, a tak jest 9/10. Mam nadzieję, że będe mógł postawić ci w przyszłości maksymalną ocenkę.
Przyznaję również, że nie mogę doczekać się udziału mnie samego w tym fake'u... Oby mnie tylko za szybko nie wykończyli ;P I nie proszę o jakiś konkretny przydział, gdzie mnie dasz, tam będe. Jeżeli chcesz, to możesz skrócić nick do samego Ignatius, badź Fireblade...
Ah, i btw. ranny Crowal to masterpiece, powiedziałbym nawet, że wyglada, jakby siedział oparty o ławkę. A to już duża sztuka. Oby tak dalej!