Cytuj:
|
Oryginalnie napisane przez Tallur
Wyjdz zamknij dzwi i nie wracaj , tyle na ten temat bo co będe się noobem kłocił. Sandler pomnagał słabszym LOLLOLOLOLOL
|
widac ze dawno nie grasz na samerze. sandler sie bardzo zmienil po wojnie. i zanim zaczniesz sobie "lolowac" i robic z siebie idiote to popytaj ludzi jak bylo przez ostatnie kilka miesiecy. nie mowie tu o pomaganiu noobkom co wrzeszcza pod depo "free items" albo "give me something"
yuri to naprawde spoko gosc jest! a skad ja go znam? czemu mi na przyklad pomagal? czemu mi doradzal jak expic? jak bic mlvl? czemu uwolnil mnie od kilku osob? na samerze jest "wyscig szczurow" jezeli chodzi o mlvl. kilka osob bardzo chcialo byc wyzej na liscie... od miesiaca sa nizej - czemu? czemu sandler to zalatwil? co ja mu takiego zrobilem? "lizalem mu dupe" ? nie, nigdy nie prosilem go o zaden protected, bo w to mozna sie bawic na 20 lvl, zeby tacy 30 lvl nie pkowali, nie huntowali za byle co. tez myslalem jak Ty, tez myslalem, ze to jeden wielki power abuser i nigdy sie z nim nie dogadam bo on przeciez nawet angielskiego nie zna. i jakze sie mylilem, zna prawie perfect angielski, bardzo duzo ostatnio rozmawiamy. ilez to razy siedzi pod moim domkiem klauserem i sobie poporostu gadamy.
Jadwisia of Samera moze to potwierdzic i kilka moich znajomych rowiez (niestety nie wszyscy, bo nie kazdy ma pacca a ja akurat mam domek w ank). czemu zaufala mu
Azakiel? dziewczyna, ktora jest jedna z bardziej szanowanych osob teraz na serwerze. dziewczyna, ktora stracila bardzo duzo od sylwestra. zostala zabita tak bez powodu i to bez blessow i jakze mocno jej polecial mlvl. a tak bardzo chciala miec 61! zaufala mu do tego stopnia ze sandler mial wstep do wszystkich pokoi w guild house! wiesz w ogole kto jest w naszej guildi? wiesz, ze pp jest teraz szanowana guildia? nie wiesz! bo nie grasz tutaj.
naprawde, zanim cos napiszesz o nim, zorientuj sie w temacie. a jak juz jestes pewien, to napisz co i dlaczego a nie "o lolololololol" bo to swiadczy tylko hmmm nie nazwe cie noobem, bo nie bede sie znizal do poziomu... generalnie kazdy wie o co chodzi