Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2004, 12:11   #35
ponczus
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: Spod Budki z Piwem

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bahzell
Świat: Chromaggus
Poziom: 80
Skille: 400/400
Domyślny

Cytuj:
NIGDY nie gralem wojownikiem...Zdarlo? Po prostu nie lubie bezsensownej napieprzanki, od ktorej sie w f2 roi...Nawet w Tibii ani razu nie gralem knightem...
No i widać że jednak uwielbiasz. Po prostu w F2 ominięcie bezsensownej napieprzanki wymaga odrobiny pomyślunku.

Cytuj:
A poza tym w BG sa same takie cheaty, nad ktorymi musisz popracowac-wyedytowac baldur.ini itd itp.
Buaahhahahaha no stary wielkie mi halo to zrobić, ehhh argumenty żeś z dupy wytrzasnął.

Cytuj:
to czasem mi mowil o swojej imprezie czasem nie, czasem pozwalal mi wchodzic do kosciola czasem nie(WSZYSTKO TA SAMA POSTACIA)...
Yup ponieważ czasem miałeś farta a czasem nie. Wystarczyło nałożyć habit i wpuszczał cię za każdym razem.

Cytuj:
W BG takich bezsensow nie ma...
Hmmm niech pomyślę. Ooo mam pierwszy quest poważniejszy czyli uwolnienie zamku z trolli. Albo mały chłopczyk powieża ci zadanie obrony wioski przed zwierzętami.

Cytuj:
O to chodzilo, zeby zabic niewidzace oko, bo to byl jakis superduper organizm ktory mogl rozdupic Faerun..
Sorry dude to dlaczego w podmroku nie rozwalam całego Menzoberanzan?? Jeżeli jeden beholder jest zagrożeniem dla całego Faerun to co dopiero całe miasto pełne drowów??

Cytuj:
Poza tym, w BG2 juz troche wybalansowali zla postac, dajac przedmioty wylacznie do jej uzytku(Ludzka Skora etc.)
Ehh widać że mnie nie rozumiesz. Cały świat Faerun jest tak skonstruowany żeby wspierać postacie dobre. Tu nawet neutralnym ciężko być!! Nie mówiąc już o złym.

Cytuj:
kupujesz mape do Vault 13(albo w inny sposob poznajesz dojscie)
Ty nawet nie rozumiesz o czym piszesz. Wiesz co to jest nieliniowość?? To jest właśnie ten inny sposób. W BG2 nie ma innych sposobów, jest jeden utarty sposób i to wszystko.

Cytuj:
Tam tez latasz z lokacji do lokacji i nawet nie mozesz zmienic ich kolejnosci, bo okaze sie, ze questy w tych pozniejszych sa za trudne...
No chyba tak powinno być?? Może ty mi powiesz że rozwaliłeś czerwonego smoka na tym 8 lvlu?? Zresztą w F2 nie ma questów których nie da się rozwiązać na dowolnym lvlu. Są walki których nie da się przeżyć. Jeżeli masz dobrze ustawioną postać to przejdziesz całą grę bez jednego wystrzału, z jedną walką (tą na początku) i dla twojej informacji Franka owszem trzeba zabić, ale nie koniecznie własnoręcznie. Wystarczy pokombinować i już wykonują robotę za ciebie. Pokaż mi taki myk w BG. Dowolnym.

Cytuj:
w Ust Natha mozesz wykonac questa na jakies 4 rozne sposoby
Ja cię nie gadaj. No gratulacje!!! W F2 każdy quest możesz wykonać na 3 sposoby. A większość na więcej. Przykład. Chop Shop Boys. Mnie udało się zrobić tego questa na 5 sposobów. A jest to zwykły taki mały queścik. Trochę większy czyli np. Gecko Power Plant. Co janjmniej 4 sposoby. Navarro - olbrzymi quest. Co najmniej 3 sposoby (bo kobiętą nie próbowałem więc nie wiem czy czasem nie da się na więcej).

Kurde wcale nie musisz iść do Vault13. Możesz bezpośrednio iść do SanFransisco i płynąć na platformę (oczywiście wcześniej zaopatrzywszy się w FO