Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lorte Zirano
Mam pytanie czemu zaatakowaliscie moj film tak bardzo. Pokazalem w nim moja nienawisc do Apitova i Sergia, i to mialo wygladac, ze sa gejami. Bo oni są gejami.(przyznali sie na stronie internetowej, mam zdjecia jak sie obsciskuja) Wypowiadacie sie, ze zle robie robiac z nich "idiotow". Gdybyscie wiedzieli ilu swietnych graczy opuscilo Valorie przez nich.
|
Mozesz mi ****a powiedziec co ma wspolnego orientacja seksualna (jezeli sadzisz ze oni sa gejami ..) do PA i wogole do tibi? Tym filmem i tymi tekstami ukazujesz ze jestes dzieciakiem, ktory nie ma zadnych innych argumentow aby pokazac swoja takowa nienawisc do tych panow, tylko masz to na swoja obrone ze sa gejami. To mi przypomina cos w stylu
Ja: Szkoda mi ciebie ...
Ktos taki jak ty: twoja stara
Lubisz jak ktos jedzie po twoich starych? Bo mysle ze chyba nie. Oni raczej tez nie lubia jak jedziesz po nich z takich powodow jak w/w. I jeszcze jedno. Radze Ci usunac te fotki z posta wyzej -bo mozesz szybko bana zarobic. Skad wiesz? - moze on/i akurat ogladaja ten temat i widza jak publikujesz ich prywatne foty na forum. Milo by Ci bylo jakby ktos dawal twoje zdjecia pod publike? Jakbys sie czul? Pomysl najpierw zanim cos zmontujesz/opublikujesz/i kretynsko skomentujesz. Za takie cos bym sie przejechal do ciebie i bym ci wklepal ale to juz offtop. A co do filmu to muzyka szmelcowata, film zerzniety, napisy durne, i wogole totalne DNO. To tyle z mojej strony. Pzdr