Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2006, 20:39   #14
Jadsam
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 01 2006

Profesja: Knight
Świat: samera
Poziom: 60
Skille: n/c
Poziom mag.: jw
Domyślny

Potwierzdam slowa mentozera odnosnie Yuriego sam mialem okazje go poznac i okazalo sie ze gosc jest naprawde fajny. Od dluzszego juz czasu mozna z nim spokojnie pojsc na questa nie martwiac sie tym ze idzie jeszcze paru kumpli z jego gildi a ty zostaniesz od razu zabity jak wezmiesz przedmioty(przyklad: Orc fortress quest gdzie poszlo pare osob z Illusion i Pink Party). Wiem ze moze wielu z was pamieta czasy gdy brazyl trzymal tylko z brazylem a polakow sie lalo, to sie zmienilo, wiem bo sam w tym uczestnicze. A to ze jakis br zabije polaka czasem to sie nie dziwie co rusz na trade widze teksty F*** BR, BR motherfu*** i tego typu teksty na poziomie piegowatego onanisty. Jakos nigdy nie widzialem tekstu F*** POLAND itp. Nie mowie ze wszyscy br sa ok, wsrod nich zdarzaja sie tez palanty. Co do zblizajacego sie chaosu jaki zapanuje wiekszosc polakow znowu odejdzie bo jak Mentozer mowil "zabili mnie ,nie gram", przez pare tygodni nie bedzie gdzie expic(PA), ale w koncu wszystko wroci z powotem do normy. A moze przestaniecie marudzic i wbijecie lvl 45+ to zgalaszajcie sie do Azakiel i przystapcie do PP, jesli jestescie normalnymi ludzmi grajacymi dla zabawy i posiadajacymi odrobine kultury osobistej to miejsce w gildi stoi dla was otworem:> Trzymajcie sie
22:20 Heri Deva: ty ale wal, owieczka chciala przejsc przez mostek i ja zawrocilo, nie ma pacca
Jadsam jest offline   Odpowiedz z Cytatem