Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2006, 01:28   #22
Wulfgar von'Cookie
Użytkownik forum

Data dołączenia: 21 12 2005

Profesja: Royal Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 125
Skille: 99
Poziom mag.: 21
Domyślny hyh

Brozyn dobrze wiesz co mialem na mysli mowiac o tym ze "padasz jak noob" po tym jak w pieknym stylu wylozylem sie na archerze
Nie umiesz skojarzyc faktow i wyroznic zartu??

Z Lepperem to nie jest sprawa "pomylenia nickow". Dla mnie nie stanowi problemy odroznienie nicku Lepper von Kisiel i Lepper pogromca ratow...
W tym problem ze z moja pamiecia jest wszystko ok, tym bardziej dzieki twoim SPECYFICZNYM nickom...
Jak jeszcze miales okolo 20-30 lvl... najpier mnie spamujesz o wzajemnej przyjazni, mowisz "czekaj, zaloguje na swojego drugiego chara i sie odezwe", odzywa sie lepper pogromca ratow i znowu nawija o tym samym....
No wybacz...
Ale jak koles da mi na ulicy w pysk mam zaczac zbierac dowody ze tak zrobil??
Na szczescie nie jestem takim typem osoby i bym podjal dzialanie od razu;]

Moze jeszcze twoje 10 uhow mam Ci oddac za to ze zabilem Cie "bez powodu"?? Szkoda ze sam juz placzesz sie w swoich klamstwach....
Dla mnie twoja postawa jest smieszna, zalosna, rozpaczliwa:
nick : Lepper von Kisiel, Lepper pogromca ratow
sprzet: w miare dobry
skille: nie najgorsze
skillowanie: best eq
liczba uhow: 10 (run)
Jak mozna mowic ze sie nie ma kasy na uhy jak sie chodzi w takim eq?
Nie zapominajmy ze wzial taki ekwipunek bo chcial pojsc poexpic z tak wysmienita liczba uh... PG na soldierach?? hehe.. osobiscie 50 knigtem nie nosilbym mniej niz 6 bp uhow...
Dziwie sie tobie ze teraz opuszczasz dp.... mi tez szkoda twoich skilli dlatego nie padles drugi raz... ale jesli BS nie wroci do Cattie nie wroze ci dobrej przyszlosci tutaj...
Tu nie chodzi o to, ile bsow moge kupic za demon shielda...
To straciles na wlasna prosbe, trzebabylo oddac jej bsa gdy poprosila o to pierwszy raz...
Tu chodzi o zasady, za ktorych zlamanie juz zaplaciles i mozesz jeszcze zaplacic.
Wulfgar von'Cookie jest offline   Odpowiedz z Cytatem