Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2006, 07:28   #44
janou
Użytkownik Forum

janou's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005

Stan: Aktywny gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 61
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ma'tys
@up wojna się skończy jak któraś ze stron podda się wtedy druga daje liste kto ile musi płacić za wolność(nie sądze żeby mieli szanse na wykupienie siebie) łem
Tengu dobrze rozpoczeło wojne zabijając craxima violltio(zdziwiłem sie jak zobaczyłem go na liscie w Fire przeciesz zawsze był za polakami chyba ze nowy owner jest hiszpanem.) gdyby nie glupia śmierć Solle'Steinhold było by super. Dany padł 2x nowy Trixtara dobrze że wyszła z wojny bo nawet ją lubiłem. Ze strony Tengu znaczący padł tylko Solle'Steinhold ( sorry Vaikor ale masz tylko 44lvl, trudno nazwać cie kluczowym graczem Tengu choć jako druid napewno się przydajesz). Fire brakuje sorców i druidów sami knighci nie wygrają wojny.

@Vaikor zaco Jimbob miał hacka?

NEW owner Volltia jest porpostu... NEWBIE xD serio, jak mnie dorwal (bo jestem po stronie tenqu, jednak nie moge im w zaden sposob pomagac:S) na mintwalin (minosy pod thias) to nie mogl zabic, haha xD uzyl na mnie tylko 3 sd przez cala droge+ 2 m Walle 1 m wallem dobrze trafil bo mnie zlbokowal, ale drugim to.. kicha xD na mintwalin robilem z nim co chcialem Mino Guard ciagle si ena niego przezucaly On mial 106lvl a ja 58;p podsumowujac: NOOB nawet Anandumim w prywatnej rozmowie z Evil Gatorem przyznal ze volltio to NOOB moj pies ma wikerze pvp xD
Jesli Chodzi o Vaikora, to jest kluczowy w wojnie Ma jush 2 powazne Fragi xD Respect

btw. Nie rozumiem polakow ktorzy stoja po stronie Fire.. przeciez od poczatku serva jest walka polacy vs nizahe i jego gurardy... nienawidze go od momentu kiedy wyrzucil Nemesis i Sunblade z serva... jush nie wspominjaac o chaku Zaznosa...:S

//call me freezbie

Ostatnio edytowany przez janou - 31-01-2006 o 07:31.
janou jest offline