Po pierwsze to mam taka mala uwage, ze odeszliscie od tematu i klucicie sie o to czy lepszy jest fallout czy bg2.
A teraz sprawa do Matheous'a. Na cholere sie tak klucisz???? Bo ja tego nie rozumiem, ty i ci co maja inne zdanie wymyslacie na sile powody zeby udowodnic ze ktoras z tych gier jest lepsza, ale komu??? Sobie??? Bo napewno nei czytelnika forum bo kazdy ma swoj gust i jedni wala fallout a drudzy bg a ty Matheous juz tego nei zmienisz!!! Wiec po co wogule ta klutnia??? Zastanówcie sie nad tym. A tak moim osobistym zdaniem to fallout jest lepszy (mimo ze wole gry fantasy niz futurystyczne), poprostu bg mnie nie wciagnelo tak samo jak icewind. Poprostu neizabardzo pasuje mi ten model rozgrywki w grach z tej seri. Ale to tylko moje osobiste zdanei i nikomu na sile nei wmawiam ze fallout jest lepszy bo to nie ma sensu! Każdy gra w to co lubi, a ty Matheous zachowujesz sie tak jak bys chcial nam wszystkim wmowic ze fallout to gowno a bg to gra najlepsza na swiecie. Tylko po co??????????
|