Zobacz pojedynczy post
stary 10-06-2004, 15:54   #39
Matheous
Użytkownik Forum

Matheous's Avatar

Data dołączenia: 23 01 2004
Lokacja: Tam, gdzie... Cholera. Tam, gdzie... -Dobranoc.-Powiedzial diabel.

Matheous ma numer GG 2872460 Matheous ma login Tlenu emcid@tlen.pl
Domyślny

Bo to prawda
Ale co racja, to racja. Coz widze ze jestem w mniejszosci. Wiec nie klocmy sie juz o to, bo i tak wiem, ze mam slusznosc to po co gadac bez celu... Ale jak ktos chce mi udowodnic ze nie, to zapraszam na PW
A fallout to i tak goovno
@ONTOPIC(WRESZCIE):Tibia to nie rpg
AAA SIE NAPRODUKOWALEM
@dzwiedz-gdyby nie kolega Novar to bym ci powiedzial o co mi chodzi...Ale widze ze wy za ulomni jestescie na to...Koniec dyskusji, i tak kazdy powie ze bg2 jest cool a f2 to goovno Nie no zartuje...
A tak wlasciwie to ja caly czas tylko odpieralem wasze argumenty. Zawsze mialem kontrargument... A zreszta poprodukuje sie.
1.Jesli nie przyniosles do Arroyo GECKa to byl koniec gry, ULOMIE...
2.Powodzenia!Przywolaj 6 wilkow i pokonaj nimi Amelissane to ci nogi wycaluje!!!
3.W Navarro gdy sie wezmie Adv Power Armor to neizaleznie co za kit im sie wstawilo to i tak cie atakowali...
No dobra...Mowie-jak ktos chce sie klocic, niech mi piszze na PW, bo tu to tylko posty nabijacie...Zwlaszcza ze to off topic...
Aha-i czytajcie ze zrozumieniem, bo zawsze bierzecie moje posty na odwrot i mimo ze jawnie napisalem co i jak, to wy wymyslacie śmak... Niedobrze mi od takiej glupoty normalnie...