Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2006, 11:25   #33
Ghost Nieudany
Użytkownik Forum

Ghost Nieudany's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2004
Lokacja: TO MIEJSCE NA TWOJĄ REKLAMĘ!

Ghost Nieudany ma numer GG 2875067 Adres Jabbera do Ghost Nieudany
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Scream
macie do nich pretensje o polish jokes(niektore sa zreszta calkiem smieszne((; ) a sami tworzycie i smiejecie sie z dowcipow o niemcach, ruskach itp. Smiejecie sie z nich, bo nie potrafia odmienic slowa "polak" , a sami robicie wieksze bledy. Smiejecie sie z nich, bo zartuja sobie z was na yahoo, chociaz wy robiliscie to przy upadku world trade center i innych tragediach - a nie robiliscie tego na yahoo tylko dla tego, ze w wiekszosci nie wiedzieliscie nawet o jej istnieniu i nie byliscie wstanie sie tam sami przebic, bez pomocy kolegow-poatriotow. smiejecie sie z nich, bo oni smieja sie z was ((; naprawde, nie wiem kto gorszy, wy czy oni ;p
STFU synku i nie mów do ogółu. Ja akurat NIE ŚMIAŁEM SIĘ z WTC, bo to nie jest IMHO temat do żartów - wielu ludzi zginęło i wypadało uszanować ich pamięć. Z dowcipów o "Ruskich" się śmieję, bo niektóre są autentycznie zabawne i równie dobrze można by było tam podstawić i Polaków. Nie wiem więc, czemu pijesz do wszystkich, którzy wypowiadali się w tym temacie. Znasz takie słowo jak "większość"? TO GO UŻYWAJ, bo równie dobrze mogę powiedzieć, że użytkownicy tego forum to debile - a tak nie jest, bo pewna część TO NIE debile.

Watch on the words, kid.